Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Juoni

 

Weed on rohkea taistelijaluonteinen pentu, jossa virtaa isänsä tapaan johtajan veri. Weedin äiti, Sakura, on kuolemaisillaan ja nuorukainen päättää lähteä etsimään isäänsä, Hopeanuolta.

Matka isän löytämiseksi on pitkä ja vaarallinen ja Sakura pyytää viimeisillä voimillaan vanhaa koiraa, Smithiä, lähtemään mukaan tämän turvaksi. Jo alkutaival osoittaa alueen armottomuuden, jossa vain vahvat selviävät..

Weedillä ja Smith:llä on edessään mm. väkivaltaisen ja vahvan taistelukoiran kohtaaminen sekä emokoiran auttaminen, jonka pentu on julman koiralauman kynsissä. Weedin osoittamat taidot ja rohkeus saavat kunnioitusta ja pian muita koiria haluaa liittyä hänen matkaansa.

Episodi 5

Weed ja hänen ystävänsä pääsevät ulos sortuneen vuoren sisältä, mutta armoton taistelu raivokasta ja ylivoimaista Deadly Weapon-koiraa vastaan on vasta aluillaan. Armoa ei anneta ja uhreja on useita...

Episodi 6

Taistelu Deadly Weaponia vastaan saattaa Weedin joukot erilleen ja vie aikaa ennen kuin ystävykset ovat taas yhdessä. Myös Daisuke etsii lannistumatta Weediä ja muita koiria, kantaen huolta näiden kunnosta. Vuoristomajassa piileskelevät Hopeanuoli, John ja Akame joutuvat yllättäen piirityksen kohteeksi. Edessä on pitkä ja brutaali taistelu..

Episodi 7

Weed ja GB ovat törmänneet koiraan nimeltä Akame. Akame tunnistaa Weedin Hopeanuolen pojaksi ja kertoo tälle Hopeanuolen olevan vaarassa. Vuoristomajalla Hopeanuoli joukkoineen ovat taistelussa pahasti alakynnessä ja loukkaantuneita. Ehtiikö Weed ystävineen ajoissa isänsä avuksi?

Episodi 8

Paha lumimyrsky yltyy, vaikeuttaen Weedin ja tämän lauman etenemistä vuoristomajalle. Majalla Hopeanuoli on yhä piiritettynä ja tämän ystävät John ja Hiro pääsevät pakenemaan etsiäkseen apua. Molempien laumojen on selvittävä useasta vaarallisesta tilanteesta ja verisestä taistelusta, jotta Weedin ja Hopeanuolen jälleennäkeminen onnistuisi.

Episodi 9

Matkallaan vuoristomajalle, Weed, GB ja muut saapuvat toiseen hylättyyn majaan. Weed saa kuulla Hopeanuolen kohtaamista vaikeuksista ja lähtee omin päin etsimään tämän laumaan kuulunutta Johnia. Toisaalla John ystävineen käy kovaa taistelua pysyäkseen hengissä.. GB ja muut päättävät lähteä etsimään Weediä auttaakseen tätä. Löydettyään toisensa kohtaavat he pian uuden aggressiivisen koiralauman.

Episodi 10

Weed lähtee jälleen yksin liikkeelle, jättäen GB:n ja muut ystävät taakseen. Hän kohtaa Kyoshiron ja tämän lauman ja edessä on raskas taistelu, jossa panoksena on pienen pennun henki. Weed joutuu laittamaan kaiken nopeutensa ja taitonsa peliin usean vastustajan voittamiseksi.

Episodi 11

Weedin ja Kyoshiron kamppailu keskeytyy yllättäen, kun Hougenin lähettämät ammattitappajat Lector ja Thunder, ilmaantuivat mukaan kuvioihin. Weed ja Kyoshiro päättävät yhdistää voimansa käydäkseen taisteluun yhteistä vihollista vastaan.

Episodi 12

Weedin oikeudenmukaisuus ja rohkeus tekee Kyoshiroon vaikutuksen ja hän päättää joukkoineen liittyä Weedin laumaan. Samaan aikaan Ohussa ilmenee uusia ongelmia: Hougenin veli, Genba, on saapunut valtavan koirajoukkien kanssa alueelle. Hänen aikomuksenaan on vallata Torahammas - kallioröykkiö, jonka luona käytiin verinen taistelu Akakabuto-karhua vastaan.

Episodi 13

Ennen paluuta Ohuun, Weed saa kuulla Kogan ninjakoirista ja heidän taitavasta johtajastaan, Tesshinistä, joka kuului aikoinaan Ohun joukkoihin. Weed päättää etsiä Tesshinin pyytääkseen tätä avuksi isänsä pelastamisessa. Sillä välin Torahammasta puolustava ryhmä Ohun sotureita joutuu hengenvaaraan, kun Genban määrältään ylivoimainen koiralauma hyökkää heidän kimppuunsa..

Episodi 14

Weed, GB ja muut saapuvat Rocketin kotiseudulle etsimään laumaansa lisää koiria. Heillä ei ole aavistustakaan, että aluetta on jo pidemmän aikaa terrorisoinut muuan Kamakiri-niminen irlanninsusikoira koirineen. Pian totuus kumminkin valkenee ikävällä tavalla, kun Weedin joukkio huomaa käyneensä suoraan Kamakirin juonimaan ansaan.

Episodi 15

Kogan ninjakoirien johtaja, Tesshin, alkaa Hopeanuolen pyynnöstä opettaa Weedille erikoishyökkäystä, jonka nimi on Lentävä torahammas. Weed harjoittelee ahkerasti, mutta kykyneekö hän käyttämään vaativaa hyökkäystä oikeassa taistelutilanteessa? Samaan aikaan Hougen päättää jättää vanhan tukikohdan ja lähtee joukkoineen veljensä Genban luo Ohuun.

Episodi 16

Weed luulee Hougenin yhä majailevan tukikohdassaan eteläisillä Alpeilla ja pitävän hänen isäänsä, Hopeanuolta, vankina pienessä vuoristomajassa. Yllätys on melkoinen, kun Weed ystävineen lopulta saapuvat paikalle: vuoristomajassa ei odotakkaan Hopeanuoli, vaan Lector ja Thundet - ammattitappajat, jotka ovat valmiita kostamaan viimekertaisen häviönsä verisesti..

Episodi 17

Kun Weed saapuu ystäviensä kanssa Ohuun, joutuvat he ensimmäiseksi kohtaamaan Genban joukkoineen. Yllättäen raju lumimyrsky kuitenkin keskeyttää kamppailun ja Ohun soturit katsovat parhaaksi perääntyä. Ainoastaan Tesshin ja Shigure jäävät myrskystä huolimatta jatkamaan taistelua, sillä he ovat päättäneet voittaa Genban - vaikka se vaarantaisi heidän henkensä.

Episodi 18

Lumimyrskyn laannuttua, Ohun soturit lähtevät etsimään turvallisempaa tukikohtaa. Valitettavasti Kamakiri ilmaantuu laumansa kanssa lähistölle, tavoitteena löytää ja vangita Weed. Tilanteen selvittämiseksi Weed keksii uhkarohkean suunnitelman, jonka avulla hän toivoo voivansa ajaa Kamakirin tiehensä.

Episodi 19

GB onnistuu puolivahingossa soluttautumaan Hougenin laumaan ja löytää sattumalta Torahampaan uumenista vakavasti loukkaantuneen Hopeanuolen. GB yrittää päästä takaisin Weedin luo kertoakseen löydöstään, mutta pakomatka päättyy lyhyeen. Hougenin kätyrit saavat selville hänen olevan yksi Ohun sotureista..

Episodi 20

GB:n paosta raivostunut Hougen lähtee joukkoineen etsimään Ohun sotureita, valmiina tuhoamaan heidät lopullisesti. Weed päättää, että on oikea aika käydä vastahyökkäykseen. Hänen laumansa puolella on yllätyksen suoma etu, sillä vastapuolella ei ole aavistustakaan Weedin erikoishyökkäyksestä. Mutta riittääkö Lentävä torahammas todella kukistamaan Hougenin?

Episodi 21

Vihollisen riveihin soluttautuneet Kyoshiro ja Toube onnistuvat pelastamaan Hopeanuolen Torahampaan uumenista, mutta pian Kamakiri kätyreineen pääsee karkureiden jäljille. Järjestääkseen Kyoshirolle aikaa viedä haavoittunut Hopeanuoli turvaan, Toube päättää uhmata kuolemaa ja jää yksin taistelemaan ylivoimaista vihollisjoukkoa vastaan..

Episodi 22

Kyoshiron voimat alkavat ehtyä, mutta sinnikkäästi hän jatkaa matkaa pelastaakseen Hopeanuolen. Samaan aikaan Weed ja hänen ystävänsä hyökkäävät rohkeasti Kamakirin joukkion kimppuun, estääkseen heitä löytämästä Kyoshiroa ja Hopeanuolta. Hiro saa viimein tilaisuuden kostaa menneisyytensä arvet Kamakirille ja haastaa hänet kanssaan kaksintaisteluun.

Episodi 23

Ohun soturit ovat valmiina käydäkseen viimeiseen taisteluun Hougenia vastaan. Weed jakaa joukkonsa iskuryhmiin, joiden tehtävänä on lyödä Hougenin kenraalit - Buruge, Bat ja Kite - sekä heidän seuraajansa. Kyoshiron taidot joutuvat kovalle koetukselle, kun hänen johtamansa ryhmä saa vastaansa Burugen koiralauman..

Episodi 24

Weed päättää yhdessä Rocketin kanssa lähteä Torahampaan luota paenneen Hougenin perään. Sillä aikaa Tesshin, Ken, Kagetora ja muut tekevät parhaansa voittaakseen taistelun Hougenin kenraaleja vastaan. Kenraalien taidot ja erikoiset taistelutekniikat tulevat heille kuitenkin täytenä yllätyksenä..

Episodi 25

Hougen onnistuu eksyttämään Weedin jäljiltään, mutta suunnatessaan kulkunsa takaisin Torahammasta kohti, hyökkää Jerome hänen kimppuunsa. Haavoittunut Jerome ei kuitenkaa kauaa pysty pitämään otettaan Hougenissa, jolloin tämä saa tilaisuuden paiskata hänet lähellä virtaavaan jokeen. Jerome ajautuu  voimakkaan virran mukana syvään luonaan, josta pelastuminen näyttää toivottomalta.

Episodi 26

Myrskyn raivotessa, Weed saapuu takaisin Torahampaalle, jonka luona hänen on viimein aika kohdata Hougen kaksintaistelussa. Weed on elämänsä suurimman haasteen edessä - kykyneekö hän kukistamaan Hougenin hirmuvallan ja palauttamaan rauhan Ohun paratiisiin?

 

 

©2019 GingaWorld - suntuubi.com