Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Hopeanuoli

 

HenkilötJaksot SankaritarinoitaSankaritarinoita 2

 

Elokuvasarjassa seikkailee karhukoira Hopeanuoli, toiselta nimeltään Gin. Melkein heti Ginin syntymästä, häntä aletaan kouluttaa kunnon karhukoiraksi. Alussa Akakabuto heittää Rikin isän Shirun ja Rikin itse kuiluun, Ginin katsoessa vierestä. (Riki on Ginin isä) Siitä lähtien Gin on vihannut Akakabutoa.

Myöhemmin Gin tapaa villikoiralauman ystävänsä Johnin kanssa. Gin lähtee lauman perään. Jotta Gin voisi seurata villikoiria, täytyy tämän hypätä kuilun yli, joka on lähes mahdotonta niin pienelle pennulle. Mutta sen Gin tekee.

Ginin urhoollisuuden takia koirat lupaavat, että Gin saisi tavata heidän johtajansa. Kun koirat vielä juttelevat Ginin kanssa, toissa puolen rotkoa, missä John yksin odottaa, hyökkää karhu nimeltä Madara Johnin kimppuun. John taistelee sisukkaasti, kunnes on väsynyt ja Gin tulee apuun ja karhu pakenee...

Kun Gin tapaa villikoirien johtajan, se muistuttaa kovasti hänen isäänsä Rikiä. Kun Gin sanoo johtajaa isäkseen, upseeri Sniper hyökkää ja meinaa tappaa Ginin kunnes johtaja sanoo, että hän on kaikkien isä. Gin pettyy.

Johtaja kertoo myös, että huomenna he lähtisivät matkaan, etsimään lisää koiria, jolla voittaa Akakabuton. Yöllä, Gin ja John lähtevät salaa pois. John ei nimittäin aio mennä villikoirien mukaan.

Ja Gin menee vain hyvästelemään äitinsä Fujiin. Aamun koittaessa Gin palaa villikoirien luo. Ja he lähtevät matkaan...

  

 

 

©2019 GingaWorld - suntuubi.com