Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tervetuloa vieraskirjaan!

Jättäkääpä tassunjälkenne tänne vieraskirjaan!

Vieraskirjassa ei niinkään ole sääntöjä, mutta mainosviekku on täällä!

Ja jos haluat kysyä hahmoilta kysymyksiä, kysy täältä!

kuvakisaxxx.jpg

Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Krow
Kotisivut: http://futuretribes.wixsite.com/th-rpg/

12.06.2019 19:22
Hei!
Olette linkinvaihdossa Tulevaisuuden heimot -tarinaroolipelin kanssa. Vaihdoimme osoitettamme osoitteeseen: https://futuretribes.wixsite.com/th-rpg
Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa kanssamme, kertokaa toki siitä vieraskirjassamme.

Hyvää kesää.

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

23.05.2019 10:07
Hei!
Siivoan linkkilistaani ja poistan epäaktiivisia/päivittämättömiä sivuja. Poistan tällä erää Gingaworldin linkinvaihtolaisten listalta.

Mikäli sivut aktivoituvat jälleen tai tulkitsin päivittämistason ja aktiivisuuden jotenkin väärin, käykää toki jättämässä viestiä ja niin voidaan taas jatkaa linkinvaihtoa :)

Aurinkoista alkanutta kesää!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

08.05.2019 15:41
Hei jälleen kerran Suntuubin linkinvaihtaja!

Olen tällä kertaa hieman surullisemmalla asialla liikkeellä. Nimittäin Suntuubi lopettaa ensi vuonna eli vuonna 2020 ja tämän takia joudumme laittamaan linkinvaihtolistamme uusiksi. Ilmoittakaa Suntuubi sivunne kohtalosta meille vieraskirjaamme, eli lopetatteko toimintanne, jatkatteko muualla vai mitä teette. Mikäli vaihdatte sivuhoostia, kertokaa toki uusi osoitteenne, jotta linkinvaihto voi jatkua.

Hyvää kevään jatkoa, ja onnea tulevaisuuteen.

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

06.05.2019 18:55
(Tarkennanpa vielä, että sivustoni on I Wonderland, unohdin näköjään mainita tuossa edellisessä viestissä. Sori spämmi ;P )

Nimi: Ai
Kotisivut: http://chalinea.weebly.com/

06.05.2019 18:53
Hei! Tulin ilmoittamaan, että Suntuubin lopettamisen takia muutan yllä mainittuun uuteen osoitteeseen. Poistan toistaiseksi sivustonne linkinvaihtolistalta, mutta jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa, tulkaa ilmoittamaan siitä uusille sivuilleni. Jatkan kyllä mielellään jo olemassaolevia linkinvaihtoja!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

30.03.2019 10:27
Anteeksi räymäämiseni ja tämä spämmi, kun aloin tarkemmin katselemaan varmistaakseni niin sieltähän se linkki kumminkin löytyi, anteeksi siis tämä! Voitte jättää edellisen viestini täysin huomiotta!

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

30.03.2019 10:25
Heips!
Olemme olleet jonkin aikaa jo linkinvaihdossa (mielestäni jo useamman vuoden jos en ihan väärin muista) ja jostain syystä meidän linkkimme on poistunut sivuiltanne olevasta linkinvaihdosta. Tulkitsemme tämän linkinvaihdon loppumiseksi ja näin olemme poistaneet myös teidän linkkinne meidän sivuiltamme. Jos olemme kuitenkin tulkinneet väärin, tulkaa ihmeessä ilmoittamaan meidän vieraskirjaamme.

Nimi: Jenni
Kotisivut: http://listaus.buddha-belly.net

22.03.2019 08:40
Hei! Merkitsin sivun epäaktiiviseksi listalla. Vuoden päivittämättä olleet sivustot poistetaan. Jos sivu aktivoituu ennen sitä, niin päivitäthän tiedon "Muokkaa"-lomakkeen kautta, kiitos!

Nimi: Cantele
Kotisivut: http://undying.boards.net/page/etusivu

07.03.2019 13:25

Hei, hyvä linkinvaihtaja!

Olemme päivittäneet Undying RPG:tä, ja samalla päättäneet korvata vanhan foorumipohjaisen etusivun perinteisemmällä mallilla. Pyydämme teitä tämän johdosta muuttamaan linkkimme muotoon: http://undying.boards.net/page/etusivu (.)

Jos haluatte päivittää samalla uudistuneen bannerimme, löydätte sen ja muut linkinvaihtoon liittyvät toiveemme täältä: http://undying.boards.net/thread/7/linkinvaihto (.)

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa vaivaa ja toivottamme valoisaa alkavaa kevättä!

- UD:n ylläpito

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.02.2019 18:33
Hola, linkinvaihtolainen!

Jonkisen aikaa taitaa olla siitä, kun viimeksi linkkarikirjettä kirjoitin, mutta tässäpä kerron nyt parin viime kuukauden kuulumisia täältä I Wonderlandista :D

Vuosi on lähtenyt nopeasti ja hyvin käyntiin, sekä ruudun sisä-, että ulkopuolella. Koulun kanssa on edetty tasaista tahtia, ja vaikka työmäärä tästä vain epäilemättä kevättä kohti kasvaa, olen tähän mennessä onnistunut sen kanssa tasapainoilemaan tarpeeksi hyvin (ja jos jotakin lukiosta olen oppinut, niin sen, että 'tarpeeksi' on jo ihan riittävästi). Kesäsuunnitelmat on jo onneksi jokseenkin selvillä, joten niitä ei tarvitse stressata... Ja sen takia olenkin onnistunut keskittymään elämään päivä kerrallaan ja tuntuu siltä, että olen nyt siinä 'hyvässä paikassa'. Eli sitten kun tästä alamäki lähtee, niin saan toivottavasti mielenrauhaa siitä, että olen ainakin joskus elämässäni ollut jonkun aikaa onnellinen ja iloinen, ja ehkä vielä joku kaunis päivä niin saattaa uudestaankin tapahtua.

I Wonderlandissa olen onnistunut porskuttamaan tasaista tahtia eteenpäin. Usein kaikki kirjoitusenergia menee jo siihen, että kirjoitan päivän kirjoitushaasteeseen edes jotakin lyhyttä, mutta sentään saan kirjoitettua. Toivottavasti saan pidettyä samaa tahtia yllä vielä sitten kirjoitushaasteen loputtuakin, mutta ainakin tiedän sitten, että minulle on mahdollista oikeasti kirjoittaa lähes joka toinen päivä ja mikä jottei useamminkin. Enää pari kuukautta jäljellä, ja mitä vähemmäksi aika menee, sitä innokkaammin odotan, että se olisi jo ohi. Ehkä eniten siksi, että 95% ideoista ja inspiraatiosta suuntautuu kaikkeen muuhun paitsi kirjoitushaasteeseen, mutta taas panostuksesta ja kirjoituksesta 95% on pakko käyttää kirjoittamaan 182,5 päivän kirjoitushaastetta. Mutta nyt kun tämä alkuvuosikin on mennyt niin äkkiä, niin eiköhän se vapauskin kohta koita...

Paljon harmittaa myöskin se, että en ole ehtinyt muilla sivuilla käydä melkein ollenkaan katselemassa tai lueskelemassa mitään. Viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus, mutta toivottavasti tilaisuus koittaa pian siihenkin.

Mutta vaikka en tällaista pikaista kirjettä kauempaa ehdi täällä käväisemään, tulkaapa ihmeessä I Wonderlandin puolelle huikkaamaan omia lopputalven/alkukevään kuulumisianne!

Niitä odotellen ja mukavaa kevättä toivotellen,
Ai

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

16.02.2019 09:07
Heips Kohtiksen linkinvaihtolainen! Huomasin linkkilistaa tarkistaessani, että teillä on yhäkin vanha linkkimme käytössänne, joka johtaa vanhoille ja nykyään jo suljetuille Suntuubin sivuillemme. Vaihtaisitteko sen jo vuoden käytössä olleeseen Proboards linkkimme, jonka löytää tuosta yläpuolelta? Kiitos.

- Akama, Kohtalon kynsien ylläpitäjä

Nimi: Mooncatin ylläpito
Kotisivut: http://mooncat.suntuubi.com/

11.02.2019 14:54
Hei! Virtuaalihoitola Mooncat on sulkenut ovensa. Kiitos yhteistyöstä, ja hyvästit. Ehkä näemme vielä joskus, mutta ainakin toistaiseksi linkinvaihtomme voi lopettaa tähän.

Hyvää päivänjatkoa!

Nimi: Pelkotuoksu

27.01.2019 12:05
Moikka moi! Ihanat sivut teillä :3. Mistä viekkukoodi on hankittu? Ja olen ennenkin käynyt täällä, saatatte muistaa minut :D

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taikaopisto.arkku.net

04.01.2019 13:26
Hei,

Nyt on käynyt niin, että Taikaopisto Aurea on lopettanut 21.12.2018 yli kuuden vuoden,
jälkeen toimintansa.
Pahoittelut, että ilmoitan asiasta vasta nyt. Jokatapauksessa kiitos, linkinvaihtolaisuudesta. Linkkimme voi siis poistaa.

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Terveisin,Penny Hudson.

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

26.12.2018 12:10
Heippa, joudun valitettavasti poistamaan teidät Sateenkaaritaivaan linkinvaihtolistalta epäaktiivisuuden vuoksi.

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

22.12.2018 21:31
Hei linkinvaihtolainen!

Tulin tuomaan jouluisia terveisiä. Pahoittelut, että en ole ehtinyt vierailla vieraskirjoissa asti kovin usein, sillä elämän kiireet vievät aikaa. Sen sijaan vierailen kyllä kaikkien sivuilla kurkistelemassa, minkälaista eloa siellä on.
Viimeisimmät kuulumiset ovat oikeastaan pitkät työpäivät ja joulun odotus. Paper Angelsin osalta taas syksy on kulunut muun muassa NaNoWriMon ja lyhyempien novellitekstien parissa. Nyt jouluksi julkaisin hieman lueskeltavaa.

Mielelläni kuulen kuulumisiasi, joten kerro toki joulusta ja miksei kuluneesta syksystä ja alkutalvestakin. :)

Mukavaa joulua ja onnea uudelle vuodelle!

-Laris

Nimi: Liekkas

03.11.2018 14:45
Hei, onko Kagetora vielä varattavissa? Ottaisin sen mieluusti pelattavaksi.

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

26.10.2018 20:32
Hei! Teidät on poistettu Nefariouksen listalta epäaktiivisuuden takia. Mikäli listaus edelleen kiinnostaa ja sivut aktivistuvat, tervetuloa lähettämään hakemusta uudestaan :)

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

17.10.2018 18:59
Hei!
Koska minulla on liikaa aikaa, ajattelin, että tekisin tännekin Risut & Ruusut-listan, heh :D.

Ruusut:
- Kuvat ovat hienoja.
- Tekstityyli on mahtava.
- Paikka on aktiivinen.
- Mainoskirja on erikseen, kuin vieraskirja.
- Ulkoasu on hieno.
- Säännöt ja muut ovat laitettu eri sivuille.

Risut:
- En löydä risuja, joten en voi sanoa xD :D

(P.S. Älkää ihmetelkö, kun kotisivuni vaihtuivat, mutta omistan toiset ;))

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

17.10.2018 18:55
Hei, miten olisi linkinvaihto uunituoreen tarinasivusto Tarinaköynnöksen kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos ^^. Muuten, teillä on todella hieno sivu ja tekstityylit! Kyselin myös alempana linkinvaihtoa Hopeaklaanin kanssa (ilmoittelin, jos et ole huomannut, ei ole kiire)
Sivut ovat olleet pitkäaikaiset, vau! Jo vuodesta 2008 :o. Ja pakko sanoa, että tuo kuva on todella hieno, siis tuo, jossa on Kurotora, jos oikein luin! Tästä saattoi tulla nyt liian pitkä, toivottavasti se ei haittaa, mutta tykkään rupatella liikaa xD.

- Pelkotuoksu ja Tuhkatassu, Tarinaköynnöksen ylläpitäjät

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

11.10.2018 19:32
Hei linkinvaihtolainen!

Tulinpa tännekin toivottelemaan tunnelmallista syksyä (ja mukavaa Spooktoberia) linkarikirjeen merkeissä.
(Kyllä, olen vielä elossa ja hengissä ja kirjoitan täysin palkein, vaikka usein minua ei I Wonderlandin ulkopuolella näykään)

Niin, syksy on omalta osaltani edennyt oikein mukavasti ainakin tähän asti. Kylmyys hiukan yllätti, mutta siinäpä vain enemmän syytä pysyä neljän seinän sisällä kynttilöiden ympäröimänä tietokoneen/puhelimen/kirjojen ääressä. Toinen lukiovuosi on pyörähtänyt liikkeelle ja itsellä varsinainen opiskelu on alkanut vasta nyt - mikä on samaan aikaan todella mukavaa ja samaan aikaan tuntuu siltä kuin hakkaisin päätäni seinään lakkaamatta. Mutta itsepä olen valinnut millä tasolla kärsin, joten tässäkin huomattakoon, etten valita (paljon).

I Wonderlandissa on nyt parin kuukauden sisällä ollut aktiivisempaa kuin siellä on ollut sen koko kahden elinvuoden aikana, ainakin minun osaltani, sillä tartuin kesällä vuoden pituista kirjoitushaastetta sarvista ja olen paininut sen kimpussa sitten siitä lähtien. Täytyy sanoa, että nautin siitä, että saan/joudun kirjoittamaan lähes päivittäin jotakin, sillä se pitää sormet ja mielikuvituksen notkeina ja toivottavasti haasteen lakattua tukee muitakin kirjoitelmiani siten, että olenkin oppinut jo aktiiviseksi kirjoittajaksi ja käyn siellä joka päivä jotakin kirjoittamassa. (Aina saa toivoa.)

Muitten tarinoitten parissa olen tehnyt myös töitä, joskin hiukan hitaammalla tahdilla. Uudistin Kylmän Veren Kaupunki- jatkotarinan julkaistuja lukuja paremmiksi, joten jos kylmäveriset salamurhaajat paranromaalihtavassa nykymaailmassa kiinnostavat, kannattaa käydä tsekkaamassa! (Niin, ja kai minun pitäisi mainostaa kirjoitushaastettakin, mutta jos ylipäätään vaivaudutte vilkaisemaan I Wonderlandiin, olen jo onnellinen.)

Okei, ehkä en halua tehdä tästä linkkarikirjeestä niiin pitkää, että kestää taas puolitoista vuotta ennen kuin minulla on jotakin uutta kerrottavaa. Mutta I Wonderlandiin saa ilman muuta tulla täältäkin kertomaan kuulumisia ja lisäämään hiukan sivustojenvälistä dialogia :D Kuulisin mielelläni, miten muilla menee, että saan hiukan perspektiivä oman pikku kuplani ulkopuoleltakin ;)

Terv. Ai

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

05.10.2018 15:29
Hei! Tulin kyselemään ovatko sivut vielä aktiiviset, vai merkitsenkö ne epäaktiivisiksi? Vastausta meille päin viikon kuluessa :)

Vastaus:

Hups viikko ehti mennä ennen kuin luin tämän..

Ginweed95

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com

03.09.2018 16:39
Hei, miten olisi linkinvaihto chat-roolipeli Hopeaklaanin kanssa? Vastaus mieluiten viekkuumme.
Ja vielä pakko lisätä; täällä on ihana ulkoasu ja tesktityyli.

T: Pelkotuoksu ja muu ylläpito

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

25.08.2018 13:05
Tervehdys linkinvaihtolainen!
Tulevaisuuden Heimot -roolipeli jää kuukauden kestävälle tauolle koulujen alun & siitä johtuvan ajanpuutteen takia. Jos tauko häiritsee linkinvaihtoamme ja tahdot purkaa sen, kerro se vastauksessasi tähän viestiin niin voimme poistaa linkkisi.

⚔ Raven

Vastaus:

Hei!
Ei häiritse, kiva kun ilmoititte.

Ginweed95

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

20.08.2018 16:45
ei Kohtalon kynsien linkinvaihtaja! Tulin ilmoittamaan, että Kohtalon kynnet on (jälleen) muuttanut osoitettaan. Pyydänkin pahoittelut tästä linkkisotkusta! Uusi osoite onkin kohtalonkynnet.boards.net, joka toimii siis nykyään pääsivuna, että pelifoorumina. Toivoisimmekin, että muuttaisitte linkimme uuteen.

Terveisin Akama, Kohtalon kynsien pääylläpitäjä.

 

©2019 GingaWorld - suntuubi.com