Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tervetuloa mainosviekkuun!

Täällä siis saat mainostaa mitä haluat, esim. omia sivujasi!

IMG_20170104_010622.jpg

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: septic
Kotisivut: http://overcast.suntuubi.com/

20.05.2017 23:29
OVERCAST ▲ APOKALYPSIROOLIPELI

Eletään vuotta 2025, ja zombie-infektio on vallannut maailmaa noin 10 vuotta. Maailma on romahtanut täysin, eivätkä ihmiset tiedä kenen puoleen turvautua. Korruptio kukoistaa suurimmillaan, mutta parempaa maailmaa ei näytä olevan tiedossa vuosikymmeniin. Ihmiskunnan tyhmyys ja ahneus ovat suurimpia syitä erimielisyyksien aiheuttamiin yhteenottoihin, eivätkä zombiet enää vaikuta olevan suurin syy maailman nykyiseen katastrofitilaan. Suurin kysymys kuuluu; kuka selviää pisimpään?

Nimi: Vanamo
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com

16.05.2017 17:27
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan sivulta Toiminta löytyvät ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. Otamme vastaan niin nuoria kuin vanhoja pelaajia. Jos itselläsi ei ole aikaa liittyä tai et halua, voit aina silti laittaa vieraskirjaan tai jopa chattiin viestiä.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://redrock.suntuubi.com/

07.05.2017 01:00
"Kauan sitten hevosten puhuivat pahoista hengistä, jotka ottivat hevosia haltuunsa. Henget olivat muotopuolen linnun näköisiä, suurempia kuin yksikään korppikotka, sulattomia ja lentokyvyttömiä. Niiden naama oli littana, kuin linnun nokka olisi katkennut, niiden huuto teki kuuroksi ja niiden katse tappoi. Tuo paha henki oli ihminen"

Tule laukkaamaan Yhdysvaltain karuille maille! Perusta laumasi ja yritä selvitä armottomassa maassa. Taistele jokaisen elinpäiväsi puolesta, mutta kykenetkö silti noudattamaan hevosten lakeja? Tervetuloa Red Rockiin, realistiseen vieraskirjapohjaiseen villihevosroolipeliin.

Nimi: Mitjatar
Kotisivut: http://sivusto1.suntuubi.com/

05.05.2017 16:07
Lauma on tärkein. Tai, se voi olla vain mielipidekysymys.
Tervetuloa Suden askeleeseen, tuoreeseen susilla pelattavaan tarinaroolipeliin. Jos liittyminen ei kuitenkaan kiinnosta, voit vaikka vain neuvoa ylläpitäjää.

Nimi: Blanca
Kotisivut: http://redrock.suntuubi.com/?cat=1

04.05.2017 17:11
Tule laukkaamaan Yhdysvaltain karuille maille! Perusta laumasi ja yritä selvitä armottomassa maassa. Taistele jokaisen elinpäiväsi puolesta, mutta kykenetkö silti noudattamaan hevosten lakeja? Tervetuloa Red Rockiin, realistiseen vieraskirjapohjaiseen villihevosroolipeliin. (En ole yp)

Nimi: Nessie
Kotisivut: http://nvmkennel.suntuubi.com/

28.04.2017 14:30
Kenties sinua kiinnostaisi saada hoitokoira? Jos vastaat kyllä, käyhän vilkaisemassa uunituoreen virtuaalikennel Nuvemin sivuja ja nappaa itsellesi hoitokoira!

Nimi: Shun
Kotisivut: http://halfthestory.suntuubi.com/

16.04.2017 11:16
Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy tarinasivuja vaikka muille jakaa, mutta Half the story on omistettu vain ja ainoastaan fanfictioneille.
Tekeekö mielesi lukea ficci jostain suosikki kirjastasi? Vai tahdotko kirjoittaa fanfictionin jonkin elokuvasarjan hahmoista? Se onnistuu täällä. Half the storyssa sinun, arvoisa lukija, on mahdollisuus lukea fanfictioneja tai lähettää sellainen julkaistavaksi ja muiden luettavaksi.
Ovet ovat auki, älä pelkää astua sisään.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

14.04.2017 16:32
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen :3

Nimi: Andro & Sono
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wixsite.com/hoitola

09.04.2017 19:56
Tervetuloa aktiiviseen Pokémonhoitola Cobaltiin!

Nimi: Kolibri
Kotisivut: http://kolibri.suntuubi.com/

31.03.2017 19:33
Kolibri on tarinasivu, josta löytää erilaisia tarinoita. Voit myös ehdottaa, mistä kirjoittaisin tai millaista jatkoa haluaisit johonkin tarinaan.

Tervetuloa!

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

31.03.2017 16:29
Tule tutustumaan Nefariouksen ihmeelliseen maailmaan! Arvosteluja ja sivulistausta kaikenlaisille sivustoille.

Nimi: Shun
Kotisivut: http://lapinakuvaa.suntuubi.com/

21.03.2017 15:45
Lukemista vailla?
Täältä sinä saatat sitä löytää. Läpinäkyvää on lähes olematon kirjoitussivusto vuodesta 2017 omille kirjoituksilleni. Niin novelleille, fanfictioneille, kuin pidemmillekin tarinoille. Käy ihmeessä peremmälle, ehkä löydät jotain mielenkiintoista.

Nimi: Alison Geodha
Kotisivut: http://airson.suntuubi.com/

19.03.2017 19:52
Olet löytänyt tiesi Skotlantiin Aberdeenin liepeille. Edessäsi kokeilee sisäoppilaitos Airson. Kyseessä ei ole mikä tahansa sisäoppilaitos vaan koiraopisto tai miksi sitä tahtoo kutsua. Jokaisella oppilaalla on oma hoitokoira, jonka kanssa pääsee puuhailemaan.

Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Misaki
Kotisivut: http://hetaliaworld.w2.fi/

14.03.2017 21:58
Willkommen, välkommen, welcome. Olet tervetullut World of Hetaliaan, jossa pelaamme valtioiden ihmismuodossa olevilla stereotyypeillä.

Roolipeli perustuu Himaruya Hidekazin luomaan Axis Powers Hetalia -mangaan, josta on tehty myös anime. Pelin ikäsuositus on K-13, mutta nuorempienkaan pääsyä ei ole evätty.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://dyrfinn.suntuubi.com/

09.03.2017 17:32
Grönlanninmeren ja Norjanmeren tuntumassa sijaitsee alue, jonne harva on löytänyt. Se on aivan oma maailmansa, joka sijaitsee piilossa sumuverhon keskellä, siellä, minne kovin moni ei uskalla mennä eivätkä kaikki edes pääse. Onko juuri sinut valittu yhdeksi heistä, lohikäärmeratsastajista?

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://hiljainenkuu.suntuubi.com

04.03.2017 09:03
Kuljet pitkin kylmää ukkospolun laitaa. Kuulet takaasi askelia ja kiihdytät omia askeleitasi. Sydämesi pamppailee pelosta. Hengityksesi huuruaa kylmässä ilmassa ja käännät katseesi yhtäkkiä kuuhun. Kuu naulitsee katseesi ja kuulet hiljaista kuiskintaa. Yhtäkkiä kuulet raskasta hengitystä aivan vierestäsi. Sydämesi pamppailee pelosta ja käännyt katsomaan suoraan tulijan tummanvihreisiin silmiin. On myöhäistä paeta. Tuijotat hopeanharmaata ja kaunista, edessäsi olevaa naaraskissaa. "Tuletko vai menetkö, se on oma valintasi."


Tervetuloa, kuka ikinä oletkaan. Olet sattunut hipsimään Hiljaiseen Kuun mainokseen.
Istupa nyt alas ja ota hiukan lämmintä mehua niin kerron sinulle mikä paikka Hiljainen Kuu oikein on.
Hiljainen Kuu on paikka, jossa kaikki unelmat voivat käydä todeksi! Liity, luo kissasi ja ennen kaikkea: Pidä hauskaa! Hiljainen kuu on paikka täynnä iloa ja unelmia! Roolipelimme perustuu Soturikissoihin, mutta ei, emme ole vain tavallinen tarinaroolipeli, jossa istuskelevat vain samat vanhat hahmot. Uusi juoni, uudet hahmot ja uudet kujeet!

 Terveisin ja lämpimin halauksin:

Höpsähtäneet ylläpitäjämme Perho & Uuna, sekä kaikkialla häärivät apulaisemme Untuva ja Loiste!

Nimi: Dee
Kotisivut: http://jskennel.suntuubi.com/?cat=50/

25.02.2017 18:00
Oletko kiinnostunut oman virtuaalikennelin perustamisesta? Tarvitsisitko hiukan apua päästäksesi alkuun, tai kenties uniikin ulkoasun? Joystormissa järjestetään maaliskuussa arvonta, jonka voittaja saa virtuaalikennelilleen ilmaiseksi suntuubisivut, Deen tekemän ulkoasun ja kennel pääsee Joystormin yhteistyölistalle!

Nimi: Salama
Kotisivut: http://vkaprillin.suntuubi.com/

24.02.2017 18:12
Aprillin virtuaalikennel on uudehko hoitajiin painottuva virtuaalikennel. Tule katsomaan ja löydä itsellesi sopiva hoitokoira!

Nimi: Penny Hudson
Kotisivut: http://taika12.webs.com

24.02.2017 17:04
Taikaopisto Aurea on tammikuussa 2012 perustettu virtuaalinen taikaopisto.
Ja nyt myös sinut on kutsuttu tutustumaan & liittymään.
Kaikenikäiset tervetulleita, luomaan oman hahmonsa tai pelaamaan jo aiemmin keksimällään hahmolla.
Jatkuva haku, opettajaksi, oppilaaksi ja muuhun henkilökuntaan.

Nimi: J.N
Kotisivut: http://www.hoitola2.suntuubi.com/

21.02.2017 22:21
Tervetuloa uudistuneeseen Uusikuu Kenneli/tallin pyörteisiin.
On koiria, hevosia sekä jopa possu löytyy äh mitä mä selitän tule itse katsomaan------>

Nimi: Dee
Kotisivut: http://nuagent.suntuubi.com/

19.02.2017 22:35
Nuagent on vuoden 2017 alkupuolella perustettu koira-aiheinen perinteinen roolipeli. Valittavissa on kaksi laumaa tai hiukan haastavampi erakon asema. Peli sijoittuu 1750-luvun Alpeille, Euroopan korkeimmalle vuoristolle, noin 1 500 metrin korkeuteen, missä sijaitsee lauhkea havumetsävyöhyke. Valittavissa on tällä hetkellä kaksi laumaa, Lunet tai Solete.

Lisää tietoa pelistä voit löytää itse sivuilta! Tahdotko jättää tassunjälkesi Nuagentin historiaan?

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nike.w2.fi/

18.02.2017 18:46
Tarinoita, kirja-arvosteluja, vapaasti kopioitavia ulkoasuja - tätä kaikkea on Niken Valtakunta. Tervetuloa!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.02.2017 14:16
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Kazehaya
Kotisivut: http://cloverpath.suntuubi.com/

27.01.2017 23:42
"Kuolemaa ei voi välttää, mutta sitä voi huijata."

Tervetuloa jouluaattona perustettuun CP:seen, jonka taika tulee hämmästyttämään monia jatkossakin. Täytämme kaikki syvimmät toiveenne soturikissojen suhteen, jokainen tie on jokaiselle auki.

Nimi: iida VRL-14492
Kotisivut: http://ranova.suntuubi.com/

19.01.2017 17:39
Vuodenvaihteessa 2017 perustettu virtuaalitalli Ranova keskittyy kilpahevosien kasvatukseen päälajeina este- ja kouluratsastus. Tavoitteenamme on luoda kaikinpuolin järkeviä ja toimivia kilpahevosia maailmalle. Järjestämme myös valmennuksia ja kilpailuita sillointällöin. Olet tervetullut vierailemaan, tervetuloa!
Iida

 

Kuvat ovat Ginga mangoista, jonka tekijänoikeudet

omistaa Yoshihiro Takahashi !!

©2017 GingaWorld - suntuubi.com