Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

          Muistakaa laittaa oman ropehahmonne nimi tarinan alkuun.

  • Hahmon puhuminen laitetaan ''näiden merkkien sisään''.
  • Hahmon ajattelu laitetaan *näiden merkkien sisään*.
  • Hahmot ovat koiria ja susia joten muistathan käyttää tarinoissasi koira/susimaisia eleitä myös? esim. hännän heilutusta ja haukkumista.

 

Vuodenaika: Syksy

Twincesto_O.jpg

Lue tähän mennessä tapahtunut TÄSTÄ.

Voit nyt ansaita kokemuspisteitä myös mainostamalla GingaWorldia! Ilmoita vieraskirjaan yksityisviestillä sivut, joilla mainostit GingaWorldia! Mainosviekusta löydät tekstin jolla voit GingaWorldia mainostaa.

 
Mainostaja, aloittelija, mainosta 5 sivulla -> 15kp
Mainostaja,  helppo, mainosta 10 sivulla -> 30kp
Mainostaja, keskivaikea, mainosta 20 sivulla -> 50kp
Mainostaja, haastava, mainosta 35 sivulla -> 85kp
Mainostaja, mestari, mainosta 50 sivulla -> 120kp
 
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: pixeli

10.12.2017 15:43
Toshimitsu

Kaikki tuntuivat olevan jännittyneitä, koska pian Gin jakaisi miedät omiin ryhmiimme. Yritin etsiä katseellani Tesshiniä, mutta en nähnyt urosta missään. Oletin tämän kumminkin pian tulevan mutsulaisten kanssa, joten keskityin kuuntelemaan Ginin sanoja. Johtaja sepitti ensin oman joukkonsa -johon en itse kuulunut, ja siirtyi sitten Izoun johtamaan. Kuulin oman nimeni ja kylmätväreet kulkivat kehoni läpi. Kyoshiro toivotti onnea ja ehdoti Akamelle, että he menisivät oman joukkonsa luokse.
"Kiitos ja onnea myös teille" sanoin ja heilautin häntääni. Jäin paikoilleni seisomaan, koska en voinut mennä Izounkaan luokse, uros ei ollut paikalla.

Harutora

Ruokailun jälkeen Gin oli lähtenyt jakamaan joukkoja, kun suurinosa koirista oli paikanpäällä. Kuuntelin tarkkaan joka sanan. Toinen silmäni tarkkaili toisten eleitä heidän kuullessaan oman nimensä. En kuulunut ainakaan Ginin johtamaan ryhmään, mutta Izoun kylläkin samoin kuin isänikin. Heilautin häntääni ja astelin sinnne missä oli joitakin muita Izoub ryhmään kuuluvia vaikka en tuntenutkaan kaikkia tarkasti. Jonkinlaista keskustelua sain kuitenkin pidettyä yllä.

Nimi: pixeli

10.12.2017 15:23
Hyoma

Gaia kertoi meillle suunnitelmastaan ja nyökyttelin ymmärtämisen merkiksi. Suunnitelma kuulosti toimivalta ja taistelu ei välttämättä kestäisi kauan, jos kaikki menisi suunnitelman mukaan. Pomon joukko lähti liikkeelle ja sitten White Tigerin ja heti sen jälkeen käskin oman joukkoni liikkelle. Tiemme erkanivat Gaiasta. Juoksin vähän White Tigerin joukon takana, joten oli helppo pitää vauhti sellaisena etteivät sudet rasittuisi liikaa ennen taistelua. Nostin kuononi ja haistelin ilmaa.
*kohta perillä* ajattelin ja käännyin katsomaan perässäni tulevaa joukkoani. Kaikki näytti heilläkin olevan hyvin.

Nimi: IceWolf

09.12.2017 13:48
LydiaJerome esitteli koiran Taabouksi. Heilautin häntääni.
Pentu tervehti minua kohteliaasti.Jän ei ilmeisesti vain tiennyt nimeäni.
"Sano vain Lydiaksi. Taidamme olla samassa rydmässä. " Haukahdin ystävällisesti. Jeromenkin mielestä oli mukavaa että olimme samassa ryhmäsdä. Tämä lupasi ettei yksikään susi pääsisi yllättämään minua tastelussa. Hymähdin huvittuneena.
"Kiitos. Mutta muidta sitten keskittyä tastemiseenkin." Sanoin häntä heiluen. Olin huomamnnut Jeromen pitävän minusta ja myönnettävä on että itsrkkin olin ihastunut urokseen. Pysähdyin hetkeksi kuuntenemaan kuuluisiko mitään susiin viittaavaa. En kuullut tai haistanut mitään heihin viittaavaa.

Tsukikage

Olin saapunut Sahejin kanssa vuorilinnalle . Kuuntelin ginin puhetta. Olin Izoun johtamassa joukassa muiden koga koirien kaissa. Myös Saheji oli päässyt taisteluun.

Nimi: Taku

09.12.2017 08:01
Miu

Lähden kävelemään vuorilinnan edustaa päin arvelluttaen että mistä siellä juteltaisi... *Hmm.. missäköhän Izou luurailee, voisin kysyä vähän taiatelusta...!*

Nimi: Wolfgirl

07.12.2017 12:17
Kyoshiro

Vilkaisin kahta koiraa joiden seurassa istuin.
"Jaaha, nyt sitten mentiin, onnea matkaan", sanoin ja nyökkäsin. "Meidän täytynee mennä oman ryhmämme luo. Akame, sinähän olit minun kanssani samassa ryhmässä? ", kysyin ja nousin seisomaan. Mukava kun tuli joku tuttu mukaan.
"Menemmekö? " kysyin ja odotettuani hetken heitä lähdin kävelemään edellä kohti Giniä. Vilkaisin nopeasti taakseni. Takaamme par koiraa tuli eteenpäin tönien tiellä olevia. En siirtynyt heidän rynnätessään eteenpäin vaan vilkaisin heitä tuimasti.

Nimi: Glowe

06.12.2017 13:50
Jerome ja Taabou

"Odotahan Taabou", Jerome pyysi pennulta, kun sakemanni huomasi Lydian tulevan tännepäin.
"Heii", Jerome tervehti häntäänsä innoissaan heiluttaen.
"Tämä tässä on Taabou, yksi Vanhimman kouluttamista pennuista", Jerome esitteli Taaboun.
"Neiti", Taabou tervehti lyhyesti nyökäten. Taabou muisteli, että siniharmaan sakemannin nimi oli Lydia, mutta koska nuorukainen ei ollut varma, se ei uskaltanut sanoa mitään nimeä.
"Hienoa, että pääsimme samaan ryhmään", Jerome jatkoi Lydialle tyytyväisenä hymyillen. "En päästä sinua silmistäni hetkeksikään sitten taistelussa. Yksikään susi ei pääse yllättämään sinua", Jerome lupasi. Parasta olla sanomatta, että Jerome haluaisi vain pitää Lydian turvassa. Lydia oli itsenäinen narttu, saattaisi suuttua jos Jerome alkaisi liikaa vahtaamaan eikä päästäisi edes tappelemaan.

Nimi: IceWolf

06.12.2017 10:37
Lydia


Gin sanoi että minun ei tarvitsisi hakea uroksia sillä he koitenkin kohta tulisivat. Samalla hetkellä urokset ilmaantuivaykin jo paikalle. Yriyin päästä Jeromen luokse mutts koiris oli niin psljon että se oli lähes mahdotonta. Johtaja alkoi jakaa joukkoja. Jerome ja minä olimemme samassa joukossa. Jäntäni alkoi heilus hiukan kun kuulin sen. Samalla huomasi sakemannin nuosevan ja lähtevän kohti johtajaa jonkun minulle vieraan nuoren kanssa. Kävelin tungoksrn läpi samalla pyydellen anteekdi niiltä ketä tönin. Lopulta pääsin kuin pääsoinkin Jeromen luokse.
"Hei Jerome! Ja... kukas sina olit?" Sanoin sakemannille ja nuorelle koiralle ja heilautan häntääni. *varmaan joko niistä vanhimman koluttamista sotilaista* ajsttelin. katselin ympärilleni. Olin innoissani kunn pääsin mukaan taistelemaan. Olin jo kerennyt luulla että olisin auttsmassa haavoittuneita. Ja toki minä voisin siinäkin autella samalla kun taistelisin jos kerkeän.

Nimi: Taku

05.12.2017 22:16
Miu

Kävelimme kolmen koiran kanssa kunnes koirat pakenivat pois "Hei, mihin olette matkalla?!" Murahdan ja saavun aukiolle, olen aivan pihalla koirien menoista ja sen semmoisista. Istu ympäri yllättyneenä maahan. *Hmm..toivottavasti Izou tulisi pian, voisin kysyä häneltä apua..*

Nimi: Glowe

05.12.2017 20:17
Gaia

Johtaja oli hidastanut vauhtinsa Itäkallion jälkeen melko rennoksi hölkäksi. Sen reitti rotkon kautta olisi huomattavasti pidempi, kuin White Tigerin ja Hyoman, mutta mikä kiire Gaialla olisi? Antaa ensimmäisen joukon taistella vähän aikaa ja väsyttää vihollista, ennen kuin Gaia liittyisi taisteluun. Johtaja kulki tietenkin joukon etunenässä, ja sen sivuilla olivat White Tigerin jakamat erikoistekniikoita osaavat sudet.
"Kiertäkää joukkomme ja käskekää jokaista olemaan hiljaa. Koirat eivät saa huomata meitä silloin kun olemme rotkossa", Gaia puhui koirasotureille.
"Älkää tuhlatko energiaanne heti erikoishyökkäyksillä. Säästäkää ne koiriin jotka vaikuttavat johtavan Outa. Tiedämme ainakin sen vanhan hopeaturkkisen akitan, mustavalkean malamuutin, ja jonkin valkean kishun. Myös jotkin helttapäiset piskit ovat kuulemma hyviä tappelemaan. Oulla on varmasti enemmänkin valttitaistelijoita, teidän tehtävänne on etsiä ja tappaa ne. Säästäkää voimianne niihin. Kun ne on tapettu, koko loppu Ou on kuin leikkiä", Gaia puhui koirasotureille.
Pian Gaia saapui rotkoon, mutta suden johtaman joukon häntäpää oli vielä kaukana. Tämä oli nopein reitti kiertää Vuorilinnan toiselle puolelle, mutta Gaia oli huolissaan tuulesta, joka puhalsi rotkon pohjalta ylöspäin. Kotobuki-puron ja rotkon kapeuden takia tämä ei olisi hyvä paikka taistella, koko armeijan voimaa ei voisi käyttää näin ahtaassa paikassa. Samalla tarkkaillessaan rotkon seinämiä katseellaan, Gaia kuunteli, oliko taistelu jo alkanut.

Nimi: Glowe

05.12.2017 20:02
Jerome ja Taabou

Taabou oli kiirehtinyt yleisöön, kun ruokailu oli tullut päätökseen. Lopulta nuori uros oli joutunut väkijoukossa eroon tovereistaan, ja se päätyi istumaan Jeromen viereen. Taabou tunsi tumman sakemannin ennestään, ja tervehti sitä kohteliaasti. Kokous alkoi ja Gin jakoi ryhmät.
"Mahtavaa! Pääsen ylipäällikön joukkoon!" pentu hihkui vahingossa ääneen.
"Jaahas muksu, päästiin samaan ryhmään", Jerome sanoi hyväntahtoisesti Taaboulle. Sakemanni ei muistanut pennun nimeä. "Enhän minä voi sinua muksuksi kutsua koko tappelun ajan, joten mikäs sinun nimesi on?"
"Olen Taabou, Jerome-herra", Taabou nyökkäisi kohteliaasti.
"Äläpäs herroittele minua, Taabou", Jerome naurahti. Sakemanni nousi seisomaan. "Tulehan, mennään ilmoittautumaan ylipäällikölle, ja tervehtimään oman ryhmämme jäseniä", musta selkäinen uros totesi pennulle. Taabou nyökkäsi reippaasti ja lähti itseään huomattavasti isomman koiran mukaan kohti ylipäällikköä.

Nimi: Glowe

05.12.2017 19:52
Izou

"Niin, parempi mennä takaisin", Izou myöntyi vanhemman Tesshinin ehdotukseen. Mustavalkea malamuutti poimi oman kantamuksensa mukaansa ja lähti jo kulkemaan pois aukealta. Muut koirat seurasivat, lukuunottamatta Tesshiniä(?). Izou pysähtyi ja vilkaisi taakseen. Kuunteliko Tesshin jotain?
"Tesshin, mi-" Izou aloitti, mutta Tesshin hyssytteli koiria olemaan hiljaa. Izou vaikeni kesken lauseensa ja pudotti lintunsa maahan. Malamuuttikin yritti kuunnella, samalla kun Tesshin loikkasi puuhun tähystämään.(?)
*Emme ole yksin... Lähistöllä on jotain*, Izou ajatteli jännittäen kehoaan. Uroksella oli uhkaava tunne.
"Kazuki, matalaksi", Izou käski hiljaa veljeään, joka painautui oitis ruohikkoon. Puitakin oli toki lähellä, joiden taakse piiloutua, mutta Izou ei halunnut nostaa istä riskiä, että liike huomattaisiin. Izoukin painautui maahan, ja käänsi korvansa päälakea vasten. Malamuutti odotti, jos Tesshin oli huomannut jotain. Sitten tuulenpyörre kulki niityn poikki, ja kantautui myös Izoun kuonoon. Izou haistoi susia.
"Tesshin!" Izou sihisi hiljaa maasta; "Susia!"

Nimi: Ginweed95

04.12.2017 18:52
Hopeanuoli (Gin)

Huomaan, että suuri osa joukosta on saapunut paikan päälle. Tesshin, Izou ja pari muuta koiraa kuitenkin puuttuvat sekä Jerome ja Miu. Lydia pohti, pitäisikö hänen lähteä hakemaan Jerome ja Miu, koska oli nähnyt nämä aikaisemmin metsällä.
"Eivätköhän he sieltä pian tule, meidän on aloitettava joten ei sinun Lydia tarvitse lähteä hakemaan heitä", sanon nartulle ja ulvon tämän jälkeen todella kovaan ääneen kokoontumis kutsun joka on tarkoitettu puuttuville koirille. Ehkä näin saataisiin kaikki koirat kokoon nopeasti, tai sitten ei. Ulvonnan jälkeen käänsin katseeni takaisin alas, koiriin.
"No niin, kiitos kaikille kun olette saapuneet tänne tänään pitämäön hätäkokousta. Tosiaan, kuten sanoin kogakoirille jotka teidät tänne lopulta kokosivat, minulla on paha aavistus, että sudet hyökkäävät hetkenä minä hyvänsä ja haluan meidän olevan silloin valmiita siihen. Niimpä jaamme joukot valmiiksi tulevaa taistelua varten. Olen päättänyt jakaa joukkomme kahteen osaan, Mutsun sotureista en tiedä keidät Izou on valinnut, että pääsevät mukaan taistelemaan, mutta se selviää myöhemmin. Olettaen ainakin Izoun veljet ovat mukana taistelussa. Kuitenkin.. Ensimmäistä joukkoa johdan minä, minun ryhmääni kuuluvat Jerome, Lydia, Kyoshiro, Akame, Saheiji sekä Kogan Vanhimman kouluttamat nuoret urokset sekä viisikymmentä muuta soturia (joiden nimiä ei mainita). Koyuki ja te kaksi muuta narttua saatte olla meillä niin sanottuja ensihoitajia. Akame voi auttaa tiukkojen paikkojen tullen teitä. Toista ryhmää saa johtaa Izou, joka juuri tällä hetkellä ei ole paikalla, mutta jaan silti johdettavan lauman hänellekkin ja te Izoun veljekset saatte päättää muut keitä sitten teistä Mutsulaisista tulee mukaan, Izou voi sitten muokata ryhmää jos se ei ole hänen mielestään hyvä, mutta uskoisin että olette keskustelleet asiasta. Izoun ryhmään siis kuuluvat Tesshin, Toshimitsu, Tsukikage ja muut kogan isommat ninjakoirat. Harutora sekä Kurotora ja Izoun veljekset sekä viisikymmentä muuta soturia. Ja Reika saa mennä kahden muun nartun kanssa pitämään niinsanottua ensiapua taistelurintamalle. Onko jollain kysyttävää?", sanon ja huokaisen hieman helpotuksesta kun ryhmät on vihdoin ja viimein jaettu.

Tesshin

Izoukin kyseli, olivatko toiset saaneet jotain saalista. Käännähdin urosta kohti joka oli kauempana ja huusin, että en tällä kertaa onnistunut saamaan kuin yhden linnun kiinni, mutta muutkin olivat tai sitten eivät saaneet lintuja kiinni mutta saalis näytti silti hyvältä.
"Mahtaneekohan tämä jo riittää?" kysäsisen Izoulta sen jälkeen kun olen tutkaillut kuinka paljon olemme saaneet lintuja kasaan.
"Meillä tulee kiire jos jäämme metsästämään näitä vielä enemmän. Ylipäällikkö ei tykkäisi siitä, että olisimme myöhässä", sanon vielä ja alan sitten kuulla outoa ääntä. Kuuntelen korvat höröllä, mutta ihan kuin kuulisin askelia, paljon askelia, mutta miten se nyt olisi mahdollista? Hyssyttelen muita hieman olemaan hiljaa ja loikkaa puuhun katsomaan, josko näkisin sieltä mistä oikein olisi kyse.

Nimi: Glowe

04.12.2017 17:51
Izou

Linnut pääsivät karkuun. Izou jarrutti tajutessaan jahtaamansa linnun nousseen liian korkealle. Hieman pettyneesti malamuutti tuhahti ja kääntyi muiden puoleen.
"Miten kävi? Saitteko mitään?" Izou kysyi. Uros itse oli sentään saanut yhden linnun. Kazuki nosti päätään ja Izou näki sen suussa kaksi lintua. Oho! Kazukilla oli onnistunut. Yksi Oun koira oli saanut yhden linnun, toinen ei mitään. Miten Tesshinille oli käynyt?

Nimi: Wolfgirl

26.11.2017 14:37
Kyoshiro

Akame kyseli mitä minulle kuuluu, saapui Gin paikalle. Hän asteli vuorilinnan kiveykselle.
"Hyvää vain. Olen koko päivän vain laiskotellut, itsekin haluaisin kunnon rähinät päälle", suhahdin Akamelle pikaisesti. "Tai siis, en tietty mitään verilöylyä halua mutta... jotakin sellaista tekemistä." Keskityin taas siihen mitä Gin sanoisi. Hän tervehti kaikkia ja pahoitteli hätäistä kokoontumista. Hän kysyi, olivatko kaikki paikalla, ja lisäsi, että voitaisiin aloittaa pian. Murahdin hiljaa. *Kerro nyt, kerro pääsenkö mukaan!* vaihdoin kärsimättömänä asentoa ja vilkaisin Akamea ja Toshimitsua.

Nimi: IceWolf

26.11.2017 13:07
Lydia


Saavuin koirien srkaan ja katselin ympärilleni. Samalla johtaja saapui ja kysyi ovayko kaikki paikalle. Katselen hetken ympärilleni.
Ja kevelen sitte vähän lähemmäs johtajaa. Kummaranna nopeadti.
"En näe Jeromea tai Miuta missään. Mutta mikäli oikein muistan näjneeni Jerome meni metdään. Käynkö hakemassa heidä?" Sanon suih kovaa. Silmäilen vielä ympärilleni jos urokset olisivat jossakin lähistöllä mutta en nää heitä

Nimi: Ginweed95

26.11.2017 12:03
Akame

Saavuttuani Kyoshiron luokse, alkoi tämä kysellä kuulumisia ja Toshimitsu saapui myös luoksemme. Tervehdin kogakoiraa ja käänsin sitten katseeni takaisin Kyoshiroon.
"Hyvää kuuluu, odotan innolla taistelu ryhmien jakoa, kaipaan jotain tekemistä. Mitäs sinulle itsellesi kuuluu?" kysyn urokselta ja haukahtaen ja jään odottamaan tämän vastausta mielenkiinnolla.

Tesshin

Izou kyyristyi myös veljensä kanssa lähettyvilleni, ne ajattelivat varmaan hyökätä ensin lintujen kimppuun. Päätin odottaa heidän hyökkäystä ensin ja itse hyökkäisin vasta sen jälkeen. Kun malamuutit hyökkäsivät, linnut lähtivät lentoon. En jäänyt katsomaan saako Izou tai hänen veljensä lintua kiinni, vaan loikkasin itse nopeasti kohti lintuja, korkealle ja sain kuin sainkin kauniisti yhden linnun niskasta kiinni. Purin kovaa ja lintu oli mennyttä. Vein linnun hieman syrjempään ja koitin saalistaa vielä toista panikoivaa lintua, mutta ne olivat jo ehtineet niin korkealle ja ihan eri suuntiin, etten saanut tästä syystä toista lintua sitten kiinni.
"Hitto sentään", totean ja käännän sitten katseeni Izouun ja tämän veljeen.
"Kuinka monta te saitte kiinni?" kysyn uroksilta, hieman pettyneenä omaan saaliiseeni.

Hopeanuoli (Gin)

Olin saanut syötyä vatsani täyteen ja miettinyt viime hetken siirrot miten oikein jakaisin joukot ja ketkä tulisivat mukaan taisteluun. Olin valmis jakamaan joukot kaikkien kuullen. Käänsin vielä katseeni Taabouhun ja muihin nuoriin uroksii ennen kuin lähdin ulos vuorilinnasta.
"Tulkaa tekin nyt vuorilinnan edustalle. Kerron kaikille, ketkä lähtevät taisteluun ja millaisella kokoonpanolla menemme, missä ryhmissä ja muuta tärkeää. Niin ja kiitos vielä ruokaseurasta", sanon ja lähden ulos vuorilinnasta.
Päästyäni ulos, huomaan että väki on jo kasaantunut vuorilinnan edustalle. Jään seisomaan vuorilinnan kivetykselle, jotta kaikki näkisivät ja kuulisivat minut hyvin.
"Iltaa kaikille! Ja anteeksi tämä hätäinen kokoontuminen. Minulle tuli kuitenkin jostain syystä sellainen olo tänään, että taistelu alkaisi pian ja haluan että olemme valmiina jos niin käy. Ovatko kaikki, tai ainakin suurin osa jo saapuneet paikalle? Voisimme pian aloittaa", sanon kuuluvasti yrittäen saada kaikkien huomion.

White Tiger

Gaia kertoi, että meidän reittimme olisi helpompi sekä lyhyempi jonka takia olisimme paikalla ennen häntä ja myös hyökkäisimme ensin. Nyökkäsin johtajalle merkiksi siitä, että hänen sanansa menivät perille. Me hyökkäisimme Itäkallion suunnalta heti kun pääsisimme lähelle Vuorilinnaa. Gaia hyökkäisi joukkojensa kanssa myöhemmin eri suunnasta jolloin koirat jäisivät loukkuun väliimme. Johtaja käski myös tappaa ja haavoittaa niin monta kuin pystymme ja tehtävänämme oli pyyhkäistä Ou pois. Alkoi hämärtää ja meidän aikamme oli lähteä liikkeelle. Gaia karautti ilmoille lähdön huudon ja kömpi oman joukkonsa kanssa ulos. Seurasin tätä ja minun sekä Hyoman joukko tuli perässäni. Kun pääsin ulos, Gaia oli jo kauempana oman joukkonsa kanssa. Tiemme erkanivat, heti.
Toivoin, että Hyoma saapuisi myös pian etujoukkoihin. Emme voisi odottaa, vaan meidän oli heti lähdettävä liikkeelle jotta tosiaan ehtisimme hyökätä ennen Gaiaa ja tämän joukkoja.
"Lähdetään!" karjaisin ja lähdin juoksemaan joukkojemme kanssa Itäkalliolta pienen kiertolenkin kautta Vuorilinnalle. Emme voisi juosta suoraan Vuorilinnalle, jotta koirat eivät näkisi ja kuulisi meitä ennen aikojaan. Juoksin melko kovaa vauhtia, en liian kovaa jotta väki ei hengästyisi ennen taistelua.

Nimi: Wolfgirl

20.11.2017 21:15
Kyoshiro

Huomasin Akamen tulevan minua kohti.
"Hei Kyoshiro", hän sanoi heiluttaen häntäänsä. Minäkin heilautin omaani.
"Hei Akame!" sanoin hänelle. "Mites menee?" Samassa huomasin jälleen Toshimitsun. Hän oli pysähtynyt odottamaan että pari vanhempaa koiraa väittäisi häntä.
"Hei!" Hän tervehti. "Sain kerättyä aika monta koiraa paikalle. Tsukikagella ja Tesshinillä näyttää vielä kestävän"
"Jep, niin varmaan kestääkin", vastasin ja nyökkäsin. "No, kuinka sinulla menee?" heilautin häntääni.

Nimi: Glowe

20.11.2017 19:47
Izou

"No mennään sitten, eikä jäädä seisoskelemaan", Izou tokaisi, kun Tesshin muistutti että heidän pitäisi olla nopeita. Vauhtia, turha puhuminen kulutti aikaa. Tesshin lähti matkaan, Izou, Kazuki ja kolme Oun koiraa perässä. Izoulle ja Kazukille vauhti ei tuottanut ongelmia, mutta loppua kohden kolmen muun koiran vauhtia alkoi vähän hidastua. Ne väsyivät.
"Älkää nyt vielä luovuttako! Eihän me olla löydetty vielä edes saalista!" Izou naurahti taakseen koirille, jotka olivat jääneet jo muutaman juoksuaskelen verran jälkeen.
"Eipä ilveillä siellä edessä!" Yksi koirista, valkea luppakorvainen puuskutti ilkikurisesti takaisin.
"Juokse sitten!" Kazuki härnäsi takaisin. Izou vain naurahti ja keskittyi juoksemaan loppumatkan. Pian Tesshin hidasti ja kertoi koirien olevan perillä. Kolme muuta Oun koiraa istahti hengähtämään. Tesshin oli sillä välin loikannut puuhun.
"Kätevää tuo teidän ninjojen puuhyppely", Izou kehaisi, katsoessaan kuono kohti taivasta Tesshinin puoleen.
"Meikäläisiltä ei moisen oppimista varmaan voi odottaa, minulta meni ikuisuus oppia edes vedestä loikkimista, vaikka Gin-herra oli opettajana", Izou totesi ääneen, muistellen lämmöllä surullisen Mutsun reissun pientä valopilkahdusta, vanhaa akitaa. Mitenhän Sayokolla, ja pennuilla meni? Hetkellisesti ikävä riipaisi Izoun sisintä, mutta se karkotti tunteen mielestään, kun Tesshin palasi maan kamaralle ilmoittamaan havaintonsa.
Izou seurasi hieman jäljessä Tesshiniä. Malamuutti kulki matalana ja hiljaa, mutta yritti pysyä vikkelän ninjakoiran perässä.
*Nuo linnut ovat ihan hyvän kokoisia*, Izou mietti huuliaan nuollen. Uros erotti välillä heinien liikahtelua, kun linnut kulkivat heinien suojassa. Izou uskoi kykenevänsä hahmottamaan välimatkan saaliiseen ihan hyvin, vaikka ei nähnytkään kuin heinien liikettä.
*Lienee parasta, että me aloitamme hyökkäyksen, Kazuki. Tesshin kykenee loikkaamaan huomattavasti meitä korkeammalle, häntä tuskin haittaa jos lintu pääsee lentoon*, Izou puhui ajatuksissaan viereensä kyyristyneelle veljelleen. Kazukin katse oli tiukasti edessäpäin, kai sekin arvioi mahdollisuuksia onnistuneeseen iskuun. Izou kyyristyi valmistautuen loikkaan, ja viesti näin ajatuksensa veljelleenkin. No, ainakin Kazuki seurasi isoveljensä esimerkkiä ja jännitti kehoaan valmiina loikkaan. Sitten Izou hyppäsi. Loikka osui nappiin, ja Izou sai puraistua linnun hengiltä. Sen toverit lähtivät juoksentelemaan kirkuen poispäin, ja ne availivat siipiään valmiina lentoon. Kazuki lähti ryntäämään kohti yhtä, ja syrjäsilmällään Izou näki kolmen muun Oun koiran olevan samassa puuhassa. Izoun leuoissa olevan linnun niska oli selkeästi murtunut, ja Izou tiputti sen maahan. Ehkä malamuutti onnistuisi vielä saamaan toisen linnun. Izou näki sen valkean koiran jahtaaman linnun nousevan ilmaan, eikä valkea koira näyttänyt saavan sitä kiinni. Izou juoksi sitä kohti ja hyppäsi. Mutta sai otteen vain pyrstösulista, jotka antoivat periksi.
"Perhana!" Izou kirosi, pudotessaan tassuilleen maahan, suu täynnä sulkia. Lintu oli päässyt ainakin siltä karkuun.

Nimi: pixeli

20.11.2017 19:14
Toshimitsu

Olin tullut Vuorilinnan edustalle, kunnes kuulin tutun äänen kutsuvan minua. Kyoshiro?! Tunnistin äänen heti ja lähdin liikkuman väkijoukossa uroksen luoa. Edessäni oli muutama vanhemman puoleinen koira, joiden läpi en viitsinyt vain rynniä. Odotin että he siirtyivät edestäni niin pääsin jatkamaan matkaani. Päästessäni uroon luo huomasin, että Akame oli ehtinyt Tsukikagen luokse sillä aikaa kuin olin odottanut vanhusten siirtymistä kiltisti.
"Hei" tervehdin kumpaistakin ja istahdin maahan heidän viereensä. Vilkaisin uroita pieni hymy kasvoillani.
"Sain kerättyä aika monta koiraa paikalle. Tsukikagella ja Tesshinillä näyttää vielä kestävän" sanahdin ja heilautin häntääni.

Nimi: Ginweed95

20.11.2017 18:23
Akame

Gin oli kutsunut kaikki koolle, joten keskusteluni Lydian ja Saheijin kanssa jäi aika lyhyeen. Nousin ylös makaamasta maasta ja lähdin mitä kiireemmin vuorilinnan edustalle, vaikka meille oli toki kerrottu, että kokoontuminen olisi vasta muutaman tunnin päästä. Halusin kuitenkin olla ajoissa paikalla. Päästyäni vuorilinnalle koitin väkijoukosta etsiä jotain hieman tutunpaa naama ja näin Kyoshiron, ja päätin mennä tämän luokse. Tassuteltuani uroksen luo, istahdin hetkeksi tämän viereen.
"Hei Kyoshiro", sanon ja heilautan häntääni iloisesti.

Hopeanuoli (Gin)

Taabou ystävineen kertoi, että heillä meni hyvin ja pennut kyselivät mistä oikein tiesin sen että taistelu olisi pian.
"Enhän minä sitä tiedäkkään, mutta minulla vain on jotenkin sellainen tunne, että sudet juonittelevat jotain. Ensinnäkin siksikin koska niistä ei ole muutamiin päiviin kuulunut mitään, eikä näköhavaintojakaan ole ollut", kerroin Taaboulle sekä muille uroksille.
Söin vielä hetken aikaa, kunnes tunsin miten vatsalaukkuni alkoi olla melkein täynnä. En halunnut syödä itseäni ähkyyn joten lopetin hyvissä ajoin syömisen.
"Huh, kiitos, tämä syöminen saa riittää etten tule liian täyteen. Kohta pitäisi mennä jakamaan ne taistelujoukotkin, Oun väki jo varmaan odottaakin", sanon ja lipaisen huuliani.

Nimi: Wolfgirl

20.11.2017 14:53
Kyoshiro

Istuin mahdollisimman rennon näköisenä vuorilinnan edustalla, mutta olis silti melko jännittynyt. Katsoin läsnäolijoita ja huomasin muutaman muunkin olevan jännittynyt. Nousin seisomaan ja samantien astuin uudelleen makaamaan. *kauanko pitää vielä odottaa?* ajattelin turhautunut. Saisi Toshimitsu pitää kiirettä, kertoa nopeammin Gin in käskyn. Samassa huomasin hänen tassuttelevan vähän matkan päässä, väkijoukossa. Nousin taas seisomaan.
"Hei, Toshimitsu! " tervehdin ja istuin takaisin alas. Katselin taas ympärilleni, näkyisikö jotakuta läheistä tuttua.

//tää saattaa olla ihan täynnä virheitä yms. Ku en nii hyvin tiiä kyoshirosta paljookaan/:

Nimi: pixeli

20.11.2017 09:17
Toshimitsu

Olin ilmoittanut jo aika monelle koiralle Ginin käskyn. Nyt lähestyin paria koiraa ja sanoin niillekkin samat sanat mitkä olin niille monille muille. Pyysin koiria ilmoittamaan lähistöllä oleville myös. En voinut tietää kaikkien koirien olinpaikkoja ja siksi pyysin muitakin ilmoittamaan muille kokoontumisesta. Kun en nähnyt enään ketään, jolle en ollut ilmoittanut lähdin takaisin vuorilinnalle. Juoksin pitkän matkaa ja osan matkasta kävelin. Pian saavuin perille. Paikalle tassutteli koiria kukin vähän omasta suunnastaan. Kuljin siististi väkijoukossa ihan suuaukon läheisyyteen ja etsin katseellani Tesshiniä, Tsukikagea tai jotain muuta vähän tutunpaa koiraa.

Nimi: Ginweed95

20.11.2017 08:45
Tesshin

Izou oli saanut metsästys joukot kokoon. Meitä oli yhteensä kuusi koiraa lähdössä metsästysreissulle. Izou kysyi josko minä näyttäisin jonkun hyvän paikan mihin menisimme metsästämään. Niimpä mietin hetken.
"Selvä, tulkaa sitten", sanon heilauttaen iloisesti häntääni.
"Muistetaan olla nopeita", totean vielä jotta kaikki pitäisivät siinä mielessä kiirettä, koska meillä oli kuitenkin tapaaminen ylipäällikön kanssa muutaman tunnin sisällä. Ohjasin porukkaa ensin hieman itäkallion suuntaan jonka jälkeen lähdin kuitenkin eri suntaan, niin ettemme olisi itäkallion tai vuorilinnan lähellä. Itäkallio ei ollut lähellä meitä, vuorilinna enemmänkin oli lähempänä meitä, en uskaltanut mennö itäkallion lähelle koska sudet varmaankin vielä parveilivat siellä enkä halunnut ottaa riskiä vaikka siellä hyvät metsästysmaat olivatkin. Ohjasin muita koiria ja toivoin näiden pysyvän perässäni koska pidin todella reipasta tahtia yllä jotta ehtisimme ajoissa takaisin. Jonkin ajan jälkeen saavuimme metsåstyspaikalle johon olin suunnitellut että menemme.
"Noniin perillä ollaan", sanoin ja loikkasin sitten lähellä olevaan puuhun ja aloin katsella näkyisikö jotain saaliseläimiä.
Katselin hetken tovin, kunnes huomasin jonkin matkan päässä heinikön seassa lauman lintuja. En kuitennaan erottanut mitä lintuja siellä oli, mutta niitä oli paljon.
"Hei tuolla on iso lauma lintuja, mennään sinne äkkiä", sanon muille ja loikkaan alas puusta ja lähestyn lintuja. Menin niin lähelle lintuja kuin pääsen ja menen matalaksi. Jään odottamaan muita.

Nimi: IceWolf

19.11.2017 17:36
Lydia

Saheijille kävi se että kantaisimme tämän vuorilinnan edustalle. Tsukikage käveleli Sahejin eteen js autoin Sahejin puoliksi hänen selkään. Tsukikage sanoi että jaksaisi kantaa varmasti Saheijin yksinkin joten autoin uroksen kokonaan sitten Tsukikagen selkään.
"Oletko varma että saat kannettua hänet yksin?" Kysyin vielä. Tiesin kyllä Tsukikagen olevan vahva mutta varmistin asian vielä. Tsukikage nyökkisi minulle. Hymähdin ja lähdin jo kävelemään vuorilimmalle. Pysähdyin ja käännyin vielä kerran
"Jos rarvitset apua niin sano vaan"Tsukikage

Kävelin lähemmäs Saheijia jotta Lydian olisi helpompi auttaa tämä selkääni.
"Voin kantaa jänet yksinkin." Sanon sitten Lydialle kun tämä oli saanut Saheijin puoliksi selkääni. Narttu kysyi jäksaisinko varmasti ja nyökkäsin tälle. Hän auttoi sitten Sahejin kokonaan selkääni ja lähti itse jo vuorilinnalle. Lydia kuitenkin vielä pusähtyi ja sanoi että jos tarvitsisin apua hän voi auttaa. Nautohdibn hiukan. Lydia oli niin huolehtivanen.
"Oletko nyt varmasti hyvin sillä kyydissa?" Kysin vielä Sahejilta ennen kun lähdin kävelemään.

Nimi: Glowe

19.11.2017 15:23
Taabou

Ylipäällikkö tuli paikalle, ja kysyi voisiko ruokailun jo aloittaa. Pennut nyökyttelivät innoissaan, mutta odottivat, että vanhemmat valitsisivat ensin paikkansa. Koska nuoria oli niin paljon, peuran ympärille tuli ahdasta sen jälkeen, kun Taabou kavereineen päätti liittyä ruokailuun. Taabou päätti syödä vähän sivummalla. Se kävi repimässä pari kertaa ison siivun lihaa ja kantoi sen muutamien askelien päähän.
"Hyvin, kiitos... Vuorilinnalla ei ole ikinä ollut näin paljon väkeä, turkkeihin melkein hukkuu... Mistä tiedätte että taistelu on lähellä, ylipäällikkö?" Pennut vastailivat ja kyselivät syömisen lomassa. Pikku hiljaa koirat alkoivat saada vatsansa täyteen. Taabou sai revittyä peuran toisen takajalan irti, kintereestä alaspäin. Nuori sekarotuinen jäi sivummalle makoilemaan, ja nakertamaan irtirepimäänsä jalkaa. Siitä pennulle riittäisi kaluamista vielä syömisen jälkeenkin.

 

©2017 GingaWorld - suntuubi.com