Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

          Muistakaa laittaa oman ropehahmonne nimi tarinan alkuun.

  • Hahmon puhuminen laitetaan ''näiden merkkien sisään''.
  • Hahmon ajattelu laitetaan *näiden merkkien sisään*.
  • Hahmot ovat koiria ja susia joten muistathan käyttää tarinoissasi koira/susimaisia eleitä myös? esim. hännän heilutusta ja haukkumista.

 

Vuodenaika: Kesä

Twincesto_O.jpg

Lue tähän mennessä tapahtunut TÄSTÄ.

Voit nyt ansaita kokemuspisteitä myös mainostamalla GingaWorldia! Ilmoita vieraskirjaan yksityisviestillä sivut, joilla mainostit GingaWorldia! Mainosviekusta löydät tekstin jolla voit GingaWorldia mainostaa.

 
Mainostaja, aloittelija, mainosta 5 sivulla -> 15kp
Mainostaja,  helppo, mainosta 10 sivulla -> 30kp
Mainostaja, keskivaikea, mainosta 20 sivulla -> 50kp
Mainostaja, haastava, mainosta 35 sivulla -> 85kp
Mainostaja, mestari, mainosta 50 sivulla -> 120kp
 
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ginweed95

24.08.2017 11:17
Akame

Miu sanoi, ettei tulisi ja kehotti minua menemään koska olisin taitava taistelija. Sanojensa jälkeen uros hyppäsi alas kiveltä.
"Miu, tietääkseni sinäkin olet tosi taitava taistelija, tule nyt mukaani niin mennään. Sinua varmasti tarvitaan ja kun matkasit tänne pitkän matkankin sitä varten että pääset Izoun ja muiden veljiesi kanssa kostamaan susille, jotka tappoivat Izoun pennun. Tule nyt niin mennään reippaasti kuuntelemaan mitä ylipäällikkö on oikein suunnitellut", sanon hymyillen Miulle ja odotan tämän vastausta ennen kuin lähden liikkeelle.

Nimi: Taku

24.08.2017 08:32
Miu
"Ash, ei minun tarvitse. Mene sinä, olet mahtava taistelia ja koira!" Hyppään alas kiveltä ja tuuppaan Akamea halin merkiksi. Inahdan ja lähden nukkumaan

Nimi: Ginweed95

24.08.2017 07:37
Akame

Koyuki tuli nukkumaan kanssani puun alle ja suljin silmäni. Nukahdin nopeasti. Aamulla heräsin kovaan ulvontaan ja nousin ylös ja koitin herätekkä Koyukia.
"Koyuki, Gin ulvoi, hänellä taitaa olla asiaa, mennään nopeasti Vuorilinnalle", sanoin nartulle.
Olin heti valmis lähtöö, lähdin juoksemaan reippaasti vuorilinnalle, johon ei ollut pitkä matka. Matkan varrella kuulin kuitenkin toisen koiran ulvonnan läheltä metsässä joteb päätin kiertää nopeasti sitä kautta jos jollain olisi hätä. Näin metsässä Miun makoilevan kiven päällä ja menin tämän luokse.
"Miu, mitä sinä täällä? Mennään Ginin luokse, hän kutsui kaikkia koolle", sanon mutsulaiselle ihmetellen mitä hän täällä makoili ja ulvoi.

Nimi: pixeli

24.08.2017 07:29
Harutora

Seisoin paikallani, kunnes Sabuoru hölkkäsi paikalle ja kyseli oliko siltä jäänyt jotain välistä.
"hmm, ei oikeastaan. Nyt vasta alkaa tapahtua" sanoin ja hiljenin seuraamaan Miun ja Ginin puhumista kiinnotuneena. Keskustelu ajautui pidemmälle ja kurtistin hieman otsaani, kun Izou alkoi pölpöttämään.
*aikamoinen tarina...* ajattelin samaanaikaan huvittuneena, mutta myös hämmästyneenä. Käänsin päätäni Saburoun suunnalle.
"oletko sinä ollut tietoiben Miun tekosista. Minä en ole kuullutkaan" kuiskasin hiljaa. Jatkoin korvat höröllä kuuntelemista ja poimin selityksistävielä salaisuuksia, jotka pystyisi paljastamaan. Saarna päättyi, kun Miu lähti pois paikalta. Katseeni seurasi urosta pitkän matkaa, kunnes käännyi Giniin päin.
"oliko tässä se hätäpalaveri, vai onko se vielä edessä?" Kysyin erittäin kysyvään sävyyn. Aikamoisenhan sopan Miu oli keittänyt kertomusten perusteella, vaikka omasta mielestäni Gin otti asian ehkä vähän liian vaarallisena ja sääntöjen vastaisena.


Toshimitsu

Paikalle oli saapunut jo aika paljon koiria ja hätäpalaveri alkoi -tosin ilmeisesti väärällä puheenaiheella. Miu selvästikkin salasi jotain ja Gin vähän kuulusteli urosta. Pian keskusteluun liittyi Izou, joka paljasti koko totuuden. Minulle tarina ei ollut uutta, koska olinhan käynyt pienellä vakoilureissulla ja saanut tapahtuneesta irti paljon. Vain se miksi Miu oli niin tehnyt oli vielä varjossa ja sen piti ainakin Izoun sanojen mukaan astella päivänvaloon.
*minun vakoilustani ei kenenkään tarvitse tietää mitään...* mutta ärsytykseni kasvoi. Minäkin olin jossain määrin rikkonut sääntöjä. En olisi tehnyt niin jos olisin pyytänyt vaikka Tesshinin mukaan tai edes kertonut Ginille. Olisin halunnut kertoa vakoilustani johtajalle, mutta en oikein viitsinyt. Hänellä oli jo muitakin ongelmia. Katseeni seurasi Miun lähtöä ja olisin lähtdnyt perään jos se ei olisi ollut liian...outoa?! Päätin pitää kaiken sisälläni ja odotin hiljaa, että Gin puhuisi oikeaa asiaa.
*kukaan ei nähnyt minua ja kaikki on hyvin. Kenenkään ei tarvitse tietää siitä* rauhottekin itseäni.

Nimi: Taku

24.08.2017 06:52
Miu
"Noh, se käyntini liittyi sudiin, ja lauman salaisuuksiin" Lähden kävelemään pois. "Hei Gin, en ole taistelijan arvoinen olento" kiihdytän vauhtiani hölkkään, ja kun olen vähäb matkan päässä kokouksesta, ulvon. *Ouh, toivottavasti he eivät nyt luule rttä heidän kuuluisi tulla!* lopetan ulvomisen ja hyppään kivelle makoilemaan.

Nimi: Lowa

23.08.2017 23:49
Koyuki

Akame ehdotti minulle että voisin mennä nukkumaan saman puun alle. En oikein ollut varma kunnes väsymys teki päätöksensä enkä enää jaksanut miettiä vaan menin tuohon tiukasti kiinni ja ummistin silmäni lähes heti nukahtaen.

Nimi: Ginweed95

23.08.2017 23:27
Hopeanuoli (Gin)

''Minähän olen kieltänyt ketään liikkumasta täällä yksinään. Onneksi sinulle ei sattunut mitään enempää. Kiukunpuuskassa mielessäni kävi jo, että jättäisin sinut pois taistelusta susia vastaan, mutta annan sinulle vielä toisen mahdollisuuden. En halua että kukaan täällä kuolee turhaan joidenkin turhien yöllisten metsäreissujen takia'', sanoin Miulle joka oli lähtenyt Lydian lähettyville, eikä katsonut minua silmiin.
''Miu! Minä puhun sinulle'', korotin ääntäni, koska Miu käyttäytyi minua kohtaan epäkunnioittavasti. Hän voisi lähteä, jos häntä ei kiinnostanut minun sekä muiden mielipiteet, olisin sen asian kanssa ihan sujut, jokainen päättää itse mitä tekee ja minä en voisi pakottaa Mutsulaisia pysymään täällä. Katsoin Izouta joka pyyteli anteeksi ja kumarteli edessäni.
''Izou, ei tämä ole sinun vikasi. Jokainen vastatkoon omista teoistaan, ei sinun tarvitse kumartaa tälläisestä asiasta minulle'', sanoin ja hymyilin hieman, kunnioitettavalle ja erittäin fiksulle malamuutille. Izousta pidin oikein kovasti, koska hän osasi keskustella sekä pyytää anteeksi ja kiittää. Izou oli hieno sydämminen uros, niin kuin muutkin tämän veljet, mutta eniten niistä veljeksistä mieleeni oli jäänyt Izoun toimintatavat ja muu.
''Miu, jos et kunnioita minua ja sitä, että koitan vain sujella sinua ja kaikkia muita. Sinun ei tarvitse tulla mukaan taisteluun. Jos kuitenkin haluat olla mukanamme, älä tee enään mitään tyhmää ja lähde yksin harhailemaan metsään tai minnekkään muuallekkaan, koska en halua menettää teistä rohkeistä uroista sekä nartuista ketään. En sano näitä sanojani pahalla, vaan sanon nämä siksi, koska välitän'', sanoin ja katsoin Miuta sekä muita.

Nimi: Ginweed95

23.08.2017 23:17
Akame

Koyuki ei löytänyt vieläkään paikkaa, mihin hän olisi käynyt makuulle. Pidin silmiäni auki vain hieman, koska ne painautuivat väkisinkin kiinni. Olin niin väsynyt ja pian koittaisi varmaankin jo aamu, ei menisi montaa tuntia. Katselin silmiäni väkisin auki pitäen Koyukia kun tämä etsi paikkaa mihin mennä nukkumaan.
''Tule tänne puun alle nukkumaan'', sanon Koyukille, ja koitan tehdä tämän nukkumapaikan etsimisestä helpompaa.
''Voit hyvin nukkua täällä saman puun alla'', sanon ja yritän hymyillä väsymykseni alta.

Nimi: Glowe

23.08.2017 22:23
.:|zou:.

Izou ei voinut pitää pilkallista tuhahdusta sisällään, kun se kuunteli veljensä sanoja. Mitä Miu oikein salasi? Ja eipä veli näyttänyt kovin vahingoittuneelta, Izou pieksisi tai saarnaisi heti kun kuulisi millainen syy Miulla oli ollut.
"Minä haluaisin kuulla, millainen asia sinulla oli hoidettavanasi, veli hyvä", Izou puhui kovaan ääneen, painottaen veli-kohtaa. Malamuutti kääntyi pikkuveljensä suuntaan, mutta ei poistunut paikoiltaan. Hetken Izou tuijotti veljeään pisteliäästi. Mutsun veljekset eivät salanneet toisiltaan mitään! Siitä syystä Izou oli hyvinkin katkera Miuta kohtaan juuri nyt. Siksi Izou ei myöskään voinut pitää puhettaan asiallisena, vaan malamuutti kääntyi hivenen lapselliseksi, ainakin osan mielestä varmaan.
"Gin-herra, viime yönä Miu lähti metsään yksin, ilmeisen tajuamatta sellaisen toiminnan riskiä. Minä lähdin hänen peräänsä veljeni Saburoun ja muutaman Oun koiran kanssa", Izou päätti olla mainitsematta Jeromen ja Lydian nimiä. Heille Izou voisi olla vain kiitollinen, joten olisi turhaa loukata heitä tällä tavalla julkisesti, koko lauman edessä.
"Kiitokseni kuulukoon heille", Izou totesi väliin, vielä pikaisen muistutuksen Jeromelle ja Lydialle. Izou ei ollut vihainen heille. Izou ei paljastanut edelleenkään koiria, ei edes katsomalla väkijoukon siihen suuntaan jossa Lydia ja Jerome kukin istuivat. Izou katsoi Giniä.
"Emme kokeneet tarpeelliseksi ilmoittaa lähdöstämme teille", Izou kumarsi taas ja ihan teitittelikin Giniä, osoittaakseen vain että oli kyseisestä päätöksestä pahoillaan. Sehän oli ollut suorastaan käskyn rikkomista, lähteä näinä vaarallisina aikoina ominpäin.
"Koska uskoin Miun löytyvän nopeasti. Hän löytyi, mutta oli ilmeisesti kohdannut siinä välissä susia. Mitään vakavaa ei sattunut loppumatkasta, pääsimme turvallisesta takaisin Vuorilinnalle. Kukaan Ousta ei vahingoittunut", sitä Izou ei antaisi itselleen anteeksi. Että se omilla päätöksillään aiheuttaisi Oun koiran loukkaantumisen tai kuoleman. Se olisi suurtakin suurempi häpeä. Izou oli täällä vieras, ja vieraiden kuului kunnioittaa paikan isäntää. Se, että aiheuttaisi vaaraa Ginin niin suuresti rakastamalle koirakansalle, olisi suuri kunnianloukkaus, ainakin Izoun mielestä.
"Pyydän anteeksi veljeni aiheuttamaa häiriötä, hän oppii varmasti läksynsä", nyt Izou laski myös katseensa maahan, tavallaan haluten ottaa vastuun yöllisistä tapahtumista. Yö oli ollut Miun syytä, mutta Izou oli sen isoveli. Izou oli vastuussa veljistään ja Mutsun koirista. Joten, jos Gin suuttuisi tai haluaisi rangaista jotakuta, se joku olisi Izou. Izoun kuului pitää mutsulaiset ja veljensä kurissa.
Izou toivoi muuten mielessään, että Miu kuuli Izoun aikamuodon. Että veli oppisi läksynsä, ei ollut vielä oppinut. Miu ei ollut saanut rangaistusta jonka se Izoun mielestä ansaitsi. Tässä asiassa Mutsun ihanne erosi Oun ihanteesta. Mutsussa jaettiin rangaistuksia ja tapettiin pahantekijöitä. Oussa niin ei yleensä tehty. Toivottavasti Gin tajusi, kuinka paljon kunniaa Izoun toiminta merkitsi. Izou oli tullut tänne sotimaan, käytännössä Izou oli Mutsun vapaaehtoisarmeijan päällikkö. Ja nyt Izou kumarteli ja pyyteli anteeksi -vastoin tavanomaista ylpeyttään- yksittäisen koiran tekemisiä.

Nimi: Taku

23.08.2017 21:53
Miu
"Lähdin metsään, sillä minulla oli yksi asia hoidettavana, siellä susi kävi minuun kiinni" tuhahdan ja korbani painuvat alas päin. *Tiedän jo minkälaisen saarnan Gin tästä pitää!* Katsahdan Lydiaa, joka hermoilee siitä että jäämme kiinni. Astelen Lydian taakse tylysti katsomatta Giniä, tai odota hänen vastaustaan. "Lydia, olemme pian mennyttä" Asteln pois Lydian luolta ja katsahdan Giniä. *Ash..*

Nimi: IceWolf

23.08.2017 21:33
Lydia

Katselen väkijoukon sekään kunnes huomaan Jeromen ja Izoun tulleen. Mutta joitakin vielä puuttuu. Samassa kuulen kuinka Gin kyselee Miulta että missä tämä on kohdannut sudet. *o,ou. Jos jäämme kiinni yöllisestä seikkailustumme saamme kuulla kunniamme* nielaisen. Katselen näkyykö Akamea tai Tesshiniä paikalla sellä nämä ainakin puuttuisivat.

Nimi: Ginweed95

23.08.2017 21:20
Hopeanuoli (Gin)

Kuuntelen korvat höröllä Miun selitystä ja ihmettelen suuresti sitä, missä tämä oli suden muka ehtinyt kohtaamaan. Katsoin tiukasti tätä ennen kuin esitin seuraavan kysymykseni. Ennen kuin ehdin kuitenkaan aloittaa kysymystäni, huomasin että Izou, tämän veljet sekä Jerome olivat saapuneet paikan päälle, Akame ja Tesshin kuitenkin vielä puuttuivat. Käänsin kuitenkin katseeni Miuhun takaisin katsellen tätä pohtien.
"Missä sinä suden olet kohdannut?" kysyn urokselta pohtien ja jääden odottamaan tämän vastausta.

Nimi: Taku

22.08.2017 21:45
Katselen kun Izou saapuu Ginin kokoukseen. Viha ja noulus myllertävät sisälläni. Olen niin hermostunut että, nousen ylös ja katselen metsään päin. *Onkohan Herra tulossa vai ei. Hän on luvannut säästää minut. Ja jos haluan voin hyvin kyllä antaa kuria heille.* Hätkähdän silä Gin kohottaa ääntään ja saa kaikkien huomion. Itse en katso Giniä, mutta korvani ovat tarkkaavaiset. *Mistäköhän Gin aikoo keskustella?*

Nimi: pixeli

22.08.2017 18:26
Katselin kuinka White Tiger pääsi alas ja Gaian käskyn jälkeen laskeuduin itsekkin. Vauhtini oli melko nopea ja pääsin alas aika vaivattomasti. Sitten vain seisoin, katselin ja odotin seuraavaa käskyä sanomatta yhtään mitään, mitään sanottavaa ei edes ollut. Mielessäni pyöri kaiken maailman ajatuksia ja seurasin kiinnostuneena, en kuitenkaan liian kiinnostuneena kun Gaia meni jokeen ja katosi sinne. White Tiger kutsui minua ja lähdin tämän perässä määränpäänä vuorilinna. Nostin liikkumisen hölkäksi ja siinä sivussa myös menin sudenravia. Hetken ravattuani hidastin tahtini jälleen kävelyksi ja vilkaisin White Tigeria.
"kohta perillä" murajdin hiljaa, en kuitenkaan vihaisesti. Aloin haistelemaan ilmaa ja silloin tällöin erotin jonkun koiran hajun toisen sieltä toisen täältä ja yritin bongailla jos kuulisin jotain. Liikuin hyvin hyvin hiljaa eteenpäin ja vilkaisin White Tigeria muutaman verran kuin odottaisin tältä käskyä, vaikka olisinkin halunnut vain rynnätä vuorilinnan aukiolle ja viedä mukanani niin monta koiraa kuin mahdollista. Tunsin veren kuohuvan sisälläni ja lihasteni jännittyvän.

Nimi: Glowe

22.08.2017 18:01
.:|zou:.

Izou oli mennyt nukkumaan Miun hakemisen jälkeen veljiensä luokse, luolaan jonne muukin Mutsun joukko oli ahtautunut. Monet heräsivät ennen Izouta tai sen veljiä. Tai Izou heräsi mutta jäi torkkumaan paikoilleen. Kun Saburou nousi, luolassa oli enää muutama mutsulainen, Izou, Kazuki ja Denshichi.
"Izou-herra, ylipäällikkö kutsuu", Kioga, eräs nuori soturi Mutsusta kertoi uniselle Izoulle.
"Kiitos, Kioga... Pakko kai tässä on nousta", Izou mumisi ja venytteli makeasti, samalla haukotellen. Kioga virnisti, kun Izou kirjaimellisesti pyyhki unihiekkaa tassuillaan silmistään.
"Mene vain Kioga, minä tulen ihan kohta", Izou hymyili nuoremmalle, joka juoksi ulos. Sitten Izou kääntyi yhä kasassa nukkuvien Kazukin ja Denshichin puoleen.
"Ylös nyt, laiskurit", Izou tökki veljiään kylkeen tassullaan. Kazuki hymisi unisesti ja avasi silmänsä.
"Kokous alkaa, ei myöhästytä", Izou jatkoi kovaan ääneen, nuolaistessaan samalla lapaansa, turkkiaan ojentaakseen.
"Ai niin se kokous", myöskin herännyt Denshichi mutisi röhnöttäessään selällään. Izou sai itsensä siistimmän näköiseksi ja lähti jo ulospäin.
"Tulkaakin sitten reippaan näköisinä", se totesi veljilleen, jotka eivät olleet päässeet vielä edes jaloilleen. Izou asyeli kiireisesti ulos Vuorilinnasta. Ei ollut hankala nähdä, missä kokous oli, sillä sinne kaikki koirat olivat ahtautuneet. Izou pujotteli koirien välistä eturiviin ja kumarsi Ginille.
"Anteeksi, että olen myöhässä", Izou sanoi kunnioittavasti ja suoristautui. Sitten malamuutti istahti siihen paikoilleen kuuntelemaan, ellei sitä kutsuttaisi jonnekin muualle.

>>Jerome

Yöllisen retken päätteeksi Jerome oli mennyt nukkumaan Lydian luokse kivelle ja herännytkin samaan aikaan nartun lähtiessä. Jerome nousi vähän hitaammin ja jäi matkalla suustaan kiinni parin koiran kanssa. Yhdessä niiden koirien kanssa Jerome saikin sitten juosta paikalle, peläten myöhästymistä. Huh, Gin ei puhunut vielä mitään virallista. Jerome jäi väkijoukon laitamille ja etsi katseellaan Lydiaa. Totta kai Jerome menisi sen viereen istumaan jahka löytäisi nartun. Tuollahan Lydia oli, mutta pääsisikö Jerome puikkelehtimaan sinne asti, kun väkeä tuli kokoajan lisää.

Nimi: Utsu

22.08.2017 15:10
Saburou

Hölkkäsin ulos Vuorilinnasta. Olin kuullut Ginin ulvonnan, ja halusin olla mukana siinä palaverissa. Muut olivat kerääntyneet jo Ginin ympärille. Minulle tuli kiire. Leppoisa hölkkäni muuttui ripeän puoleiseksi. Pian se olisi juoksun puoleista.
"Hei! Anteeksi että kesti" älähdin. Minua nolotti että olin ollut niin hidas. Gin oli ollut lähestymässä Miuta. Olisikohan minun pitänyt kertoa tai ylipäätään sanoa Ginille mitä olimme tehneet?
"Jäikö minulta jokin välistä?" kysyin Harutoralta ja menin tämän vierelle istumaan, jättäen hyvän välin.


Nimi: Taku

22.08.2017 08:11
Miu

"Noh, mites sen nyt sanois. No susi kävi kiinni" Käännyn pois päin Ginistä, ja huomaan jonkun kävelevän metsän puolella. * ehkä joku kävi vaan käynnillä* Yritän keskittyö juuri nyt siihen mitä Gin saano, ja mitä muut koirat ovat mieltä.

Nimi: Lowa

21.08.2017 23:38
Koyuki

Huokaisen helpotuksesta nähdessäni että kaikki ovat kunnossa. Kierrän rykelmän kerran läpi sillä haluan olla 100% että kaikki ovat kunnossa. En havainnut mitään normaalista poikkeavaa ja kaikki olivat paranemaan päin. Akame kuitenkin kysyy että aionko nukkua täällä.
"Kyllä minä niin ajattelin" katson tuota tuon käpertyessä puun alle ja aloin miettiä itselleni nukkuma paikkaa *kai minä voisin nukkua näiden kanssa kasassa mutta siinä saattaisi tulla liian kuuma* etsein viileää ja suojaisaa paikkaa katseellani. Uros sanoi että voi olla seuranani
"Kiitos...mutta ei sinun olisi edes tulla mukaani...olisit voinut jäädä nukkumaan rauhassa vuorilinnaan. Anteeksi jos kuulostin töykeältä... se ei ollut tarkoitukseni ja olisin varmaan tullut nukkumaan muutenkin tänne sillä en minä nyt voi vuorilinnassa nukkua." Sanon vielä tuolle mutten ole vieläkään löytänyt paikkaa johon mennä nukkumaan.

Nimi: Ginweed95

21.08.2017 23:03
Akame

Kun olimme saaneet peuran laskettua alas, Koyuki oli myöskin sitä mieltä, että olisi aika mennä nukkumaan, koska hän nukahtaisi muuten seisovaltaan, tai meinasi nukahtaa.
''Sitten on parasta mennä äkkiä nukkumaan'', sanoin hymyillen tälle.
Kuitenkin narttu alkoi puhua äkki sairasta koirista ja siitä, että hänen oli nähtävä miten ne voivat ennen kuin hän voisi mennä nukkumaan. Narttu lähti äkki juoksemaan pois päin ja lähdin tämän perässä. Juoksin myöskin sairaiden koirien luokse, voisinhan minä nukkua yöni sielläkin. Halusin varmistaa, että Koyuki oikeastaan pääsisi turvallisesti perille ja sairaiden koirien luona ei näyttänyt tällä hetkellä olevan ketään muuta kuin me nyt joten ihan hyvä, että tulimme. Koirat nukkuivat sikeästi, joten menin itse läheisin puun alle makaamaan.
''Meinaatko nukkua täällä?'' kysyin Koyukilta kun pääsin makaamaan maahan.
''Minä voin olla seuranasi täällä'', jatkoin vielä ja painoin pääni maahan ja jäin odottamaan tämän vastausta. Jos Koyuki jäisi nukkumaan myöskin lähettyville, toivottaisin tälle vielä hyvät yöt, ennen kuin alkaisin nukkumaan ja kiittäisin tätä tämän päiväisestä onnistuneesta metsästysreissusta.

Nimi: Lowa

21.08.2017 22:50
Koyuki

Saavumme vuorilinnaan ja uros sanoo että vietäisiin peura syvemmälle linnaan jossa on ruoka varasto. Tämä sanoi että olisimme hiljaa ettemme herätä muita ja nyökkäsin vastaukseksi. Ruokavarastolla akame laskee peuran selästään ja sitten tulee minun vuoroni laskea peura. Lasken peuran hitaasti maahan ettei siihen tulisi paljoa enää kolhuja. Olin aivan puhki jo tuosta matkasta ja peuran kannosta. Mutta akame oli vähemmän hengästynyt kuin minä joten tuolla oli oltava tosi hyvä kunto tau sitten hän kätkee yupumksensa paremmin. Uros tuumii että pitäisi mennä nukkumaan. Huokaisin helpotuksesta.
"Ilo mielin...olisin muuten nukahtanut pystyyn." Yhtäkkiä mieleeni muistuu sairaat ja ilmeeni muuttuu väsyneisyydestä huolestuneeksi.
"Tuota...minä menen katsomaan ovatko sairaat missä kunnossa...en saa unta ellen käy katsomassa..." sanon uroolle ja lähden juoksemaan suuntaan jossa sairaat olivat. En tuntenut väsymystä lähes ollenkaan vaikka toki se minulla olikin mutten vain aistinut sitä. Eniten minua huolestutti pennut sillä ne ovat seuraava sukupolvi. Kaikkihan sen tietää.

Nimi: Ginweed95

21.08.2017 22:28
Akame

Koyuki tuli vierelleni ja nosti osan peurasta selkäänsä, auttaakseen minua. Enhän minä voinut kieltäynyä, alkoihan peura jo painaa pitkän matkan jälkeen jonkin verran selässäni ja jos Koyuki halusi auttaa, en minä häntä pois ajaisi. Mukava teko häneltä, hän oli muutenkin niin ajattelevainen mielestäni ja mietti muiden parasta aina. Kävellessämme vuorilinnalle, oli tosi myöhäistä ja emme ehtisi nukkumaan paljoakaan kunnes olisi jo aamu ja se harmitti hieman, koska Koyukikin oli vielä niin nuori ja minä sitten taas niin vanha että tarvitsisimme unta, mutta eiköhän yksi yö menisi hieman pienemmillä yöunilla.
''Perillä ollaan, mennään vuorilinnan sisälle ja vierään tämä peura syvemmälle vuorilinnaan, ruokavarastoon niin voimme huomenna sitten hakea sen syötäväksi, aamulla tai sitten kun heräämme'', sanoin Koyukille ja kävelin kohti vuorilinnaa ja sen sisustaa.
''Pitää olla hiljaa, jotta muut eivät herää'', sanoin vielä Koyukille ja kävelin ruokavarastolle. Kun saavuin ruokavarastolle, pudotin varovasti peuran omalta puoleltani pois.
''Sitten pitäisi varmaan mennä nukkumaan'', pohdin ääneen.

Nimi: Ginweed95

21.08.2017 21:22
Hopeanuoli (Gin)

Ei mennyt kauaakaan kun vuorilinnan edustalle alkoi saapua väkeä. Seisoin ylväästi ja katselin ympärilleni kokoontuvia koiria.
''Huomenta kaikille'', sanoin niille jotka olivat jo saapuneet ja toivottivat minulle hyvät huomenet.
*Missähän Akame ja Tesshin ovat, noo ehkä he tulevat pian. Ja Jeromekin puuttuu ainakin*, mietin mielessäni kun katselin koiria. Moni muu oli kuitenkin jo saapunut paikalle, enkä meinannut odottaa ikuisuuksia, jotta saisin aloittaa palaverin, olihan tämä kuitenkin hätäpalaveri. Lydia alkoi kysellä, pitäisikö Izouta, Jerome, Saburouta sekä Akame odottaa paikan päälle ennen kuin palaveri aloitettaisiin.
''Kyllä, mutta kaikki ovat tietoisia tästä hätäpalaverista joten uskoisin heidän tulevan ripeästi paikalle. Ulvon kohta vielä uudelleen jos he ovat jossain nukkumassa niin sikeästi, etteivät kuulleet ensimmäistä kutsuani'', sanoin Lydialle ja käänsin katseeni sitten Miuun.
''Mitäs sinulle on sattunut? Onko sinulla jotain haavoja vai näänkö väärin?'' kysyin Miulta ja lähenin tätä.

Nimi: IceWolf

21.08.2017 20:32
Lydia

Nyökkään ja siirrän katseeni Giniin.
"Izou Jerome taikka Saburou eveät ole vielä tulleet. Pitäisikö ne udottaa paikalle ennen kun aloitsmme" kysyn akitalta mietteliäänä. Jonka jälkeen alan etsiä näitä kolmea koirien seasta mutta katseeni ei tavoita heitä. Käännän katseeni taas Toshititsuun
"Tidätkö sinä missä he ovat? Tai missä Akame on... en nähnyt sitä eilen. " kydyn tältä silllä en viitsi vaivata Giniä jatkuvilla kysymyksillä
*toivottavasti ne tulisivat pian. Niin päästäision aloittamaan palveri* huokasen

Nimi: pixeli

21.08.2017 19:09
Toshimitsu

Lydia tervehtii myös ja kysyy että eikai säikäyttänyt minua. Hännän heilautukseen vastaan oman häntäni heiluatuksella.
"ehei et toki" naurahdan, vaikka lause menikin vähän ohi totuuden. Käännän katseeni Miuhun.
*hmmm...tuolla oli kyllä joku hyvä syy mennä sinne metsään haahuilemaan...* mietin otsa rypyssä. Hetken pohdittua asiaa syvemmin käännän katseeni takaisin Lydiaan, joka puhelee jotain säästä.
"ei taida" vastaan hieman poissaolevasti hymyn kivutessa kasvoilleni. Sivusilmäni seuraa Miuta, joka päätyy istahtamaan Harutoran läheisyyteen. Muutamia koiria saapuu vielä paikalle ja etsin katseellani Tesshiniä muiden joukosta.
"palaveri taitaa alkaa kohta" sanon Lydialle pitääkseni jonkinlaista keskustelua yllä. Silmäni painuu kiinni ja estän haukotuksen, jolloin tuhahdan kevyesti.

Harutora

Seison paikallani rauhallisen näköisenä, vaikka kehoni onkin jännittynyt ja kaikki aistit hipovat äärirajoja. Käännän pääni ehkä vähän turhankin nopeasti, kun Miu asettuu suunnilleen neljän metrin päähän paikastani. Tunsin oloni hieman liian energiseksi seisomaan ja kuuntelemaan juuri nyt ja yritin saada itselleni jotain tekemistä.
"huomenta Miu" tervehdin toista ja vedin kasvoilleni jonkun hymyn tapaisen ja heilautin häntääni. Sain mielihyvää ajatellessani, että iskisin hampaani kiinni suden niskaan. Ajattelun ansiosta rauhoituin hieman ja pystyin hallitsemaan sen, etten olisi hyökännyt jonkun kimppuun ihan vain leikkimielisesti. Toinen korvani kuunteli hieman Lydian ja Toshimitsun jitrelua.

Nimi: Taku

21.08.2017 17:01
Miu
*Onkohan Lydia pihkassa Toshimitsuun? Vai Jeromeen...* "Hmm..." *Mitäköhän muut ajattelevat, olisi siistiä tietää muiden ajatuksey, toisin se olisi kyllä aika tylsää.* Tajuan että ehken pitäisi keskittyä nykyhetkeen! Gin katselee joko kaikki ovat paikalla, joitakin vielä puuttuu. Nousennja lähden etsimään parempaa paikkaa istua, päätän istua 4 metrin päähän Harutorasta, siiyä näenkin paremmin.

// @Ginweed95 voiko esim päättää että (Jerome vaihtaa paikkaa ja istahtaa Lydian viereen, hätkähdän sillä tajuan että olen yksi.) Esim noin. Kun Glowe ois sanonu että Jerome istui puun varjoon!

 

©2017 GingaWorld - suntuubi.com