Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

          Muistakaa laittaa oman ropehahmonne nimi tarinan alkuun.

  • Hahmon puhuminen laitetaan ''näiden merkkien sisään''.
  • Hahmon ajattelu laitetaan *näiden merkkien sisään*.
  • Hahmot ovat koiria ja susia joten muistathan käyttää tarinoissasi koira/susimaisia eleitä myös? esim. hännän heilutusta ja haukkumista.

 

Vuodenaika: Syksy

Twincesto_O.jpg

Lue tähän mennessä tapahtunut TÄSTÄ.

Voit nyt ansaita kokemuspisteitä myös mainostamalla GingaWorldia! Ilmoita vieraskirjaan yksityisviestillä sivut, joilla mainostit GingaWorldia! Mainosviekusta löydät tekstin jolla voit GingaWorldia mainostaa.

 
Mainostaja, aloittelija, mainosta 5 sivulla -> 15kp
Mainostaja,  helppo, mainosta 10 sivulla -> 30kp
Mainostaja, keskivaikea, mainosta 20 sivulla -> 50kp
Mainostaja, haastava, mainosta 35 sivulla -> 85kp
Mainostaja, mestari, mainosta 50 sivulla -> 120kp
 
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: pixeli

16.10.2017 16:37
Toshimitsu

Yritin vielä päästä Tesshinistä ja Tsukikagesta ohi, mutta urokset olivat liian kaukana. Arvelin etten saisi heitä kiinni, ennen kuin he ehtisivät lammelle.
Saapuessani lammelle ehdin juuri kuulla Tesshinin sanat ja katselin kuinka tämä pulahti veteen. Vilkaisin Tsukikagea ja tulin ihan lähelle rantaa.
"Syksy on tosiaan tulossa...." sanoin totisena. Vedin syvään henkeä ja sukelsin virtaviivaisesti, melkein loiskuttamatta veteen. Parin sekunnin kuluttua nousin ylös ja ravistelin veden korvistani. Sukeltaminen oli paras tapa, koska silloin ei oikein ehtinyt ajattelemaan veden kylmyyttä.
"Onpa vesi hyisevää. Harmillista että syksy tulee" harmittelin ja sukelsin taas saadakseni veren paremmin pois. Nousin jälleen pintaan ja vilkaisin Toshimitsua ja Tsukikagea. Uin Tesshinin vierelle.
"Voin auttaa noiden verijälkien kanssa" sanoin ja nuolin Tesshinin kylkeä verestä(?). Häntäni heilui vedenpintaa vasten hitaasti. Luin Tesshinin itseäni ylempiarvoiseksi ja muutenkin kunnioitin urosta suuresti.

Nimi: IceWolf

16.10.2017 14:51
Tsukikage


Lähdemme juoksrmaan lammelle täysiä ja pian olemmekin perillä.
Saavumme Tesshinin kassa lammelle yhtä aikaa. Toshimitsu tuli vähän jälkeemme lammelle(?). Testaan veden lämpötilan laittamalla tassuni sinne.
"Huomaa syksyn tulevan" sanon Tesshinille ja Tosimitsulle. Tesshin meni esimmäisenä veteen ja lähden kevelemään tämän perässä. Kahlaan veteen niin että vatsani on jo märkä. Lopulta päätän itsevarmasyi vaan lähteä uimaan. Teen lyhyehkön lemkin uiden ja haukahdan hiukan veden ollesa niin kylmää. Huomaan Tesshininkin alkaneen jo uida ja päätän säikäyttää tämän sillä hän täyttäisi olevan ajatuksissaan(?). Lähden sukeltamaan urosta kohti ja nappaan tämän takajalasta kiinni.

Nimi: Ginweed95

15.10.2017 20:29
Tesshin

Juoksin jälleen ensimmäisenä kohti lampea johon olimme menossa. Naureskelin hetken mielessäni, kunnes Tsukikage ilmeistyi kuin tyhjäatä vierelleni juoksemaan. Tsukikage oli selvästikkin tullut puita pisin pienen matkan, koska olisin huomannut kyllä jos hän olisi juossut takaani.
"Hah, vai sait sinä nyt minut kiinni. No juostaan loppu matka täysillä", sanon ja lähden juoksemaan täysillä lammelle joka näkyykin jo. Saavuttuani lammelle, pysähdyn läähättämään ja koitan tasata hengitystäni.
"Huh, olipas se matka", sanon läähättäen muille.
"Vihdoin pääsen pesemään turkkini tästä verestä, huh", jatkan vielä ja siirryn sitten lammen reunalle ja kastan tassuni veteen. Tunnen, että vesi on paljon paljon viileämpää kuin viimeksi kun olin ollut uimassa. Siirryin syvemmälle veteen ja jalkani kastuivat jo kokonaan, myöskin mahani kastui nyt.
"Yh, tämä on todella kylmää, tulkaa tekin!" sanon Tsukikagelle ja Toshimitsulle. Hetken kuluttua rohkaistuin ja pulahdin kokonaan hyiseen veteen, haukahdin, koska vesi oli inhottavan kylmää. *Vesi ja kaikki muukin on viilentynyt tämän kuun aikana nopeasti. Myöskin melkein joka päivä sataa ja on kovin viileää. Inhoan syksyä ja vielä enemmän talvea joka on kovaa vauhtia tulossa tänne*, mietin mielessäni samalla kun uin hitaaseen tahtiin ja koitan saada verijälkiä pois turkistani.

Nimi: IceWolf

14.10.2017 11:09
Tsukikage


Teshin lähti mukaan jastiin ja nappaa minut kiinni. Hän näykkäsee minua kyljestä ja näykkäisen häntä kostoksi korvasta ja lähden sitten kiihdyttämään Toshimitsun perään. Tesshin kuitenkin pääsee edelleni ja saa Toshimitsun ennen kiinni. Tesshin lähtikin jo heti juoksemaan lammelle js päätin harhauttaa uroksia menemällä lammelle puiden kautta. Hyppään lähinpään puuhun ja luoikin vähän matkaa puissa kunnen nään alspuolellani Tesshinin joka on juoksemassa lammelle(?) Hyppään yamän vieressä ja naurahdan leikkimielisesti.
"Etpäs saa kiinni!" Haukahdan ja lähden pinkomaan lammelle täysiä.

Nimi: pixeli

13.10.2017 21:24
Toshimitsu

Rauhallisesti alkanut matka lammelle oli nyt päätynyt hurjaksi takaa-ajoksi. Viiletin alas rinnettä niiin nopeasti kuin pystyin, koska irtokivet hieman rajoittivat menoa.
"Hah, et ainakaan tuolla menolla!" Naurahdin Tsukikagelle tämän epäonnistuttua minun kiinni saamis yrityksessään kompuroimalla irtokiviin.
Olin itsekkin vähällä kompuroida kivissä, mutta sain pidettyä tasapainoni ja pystyin jatkamaan matkaa. Kuulin Tesshinin sanat ja yritin kiihdyttää vauhtiani. Tassuni menivät välillä hieman sekaisin askelissa ja pian kuulinkin toiset lähestyvät juoksuaskeleet, jotka arvelin kuluvan Tesshinille tai Tsukikagelle. Hetken kuluttua varmistuin lähestyjän olevan Tesshin, joka pian nappasikin niskastani kiinni kaataen minut siten kyljelleni maahan, kaikista kannoilta karistamis, pakoon pääsy ja hämäämis yrityksistäni huolimatta. Yritin samantien päästä irti uroksen otteesta, ellei tämä ollut jo jatkanut itse matkaa ja nousta ylös päästäkseni lammelle ja saadakseni Tesshinin vielä kiinni. Arvelin myöskin Tsukikagen ehtivän piakkoin luoksemme. *Jos olisin onnistunut harhauttamaan Teshhiniä olisin jo ehkä päässyt lammelle asti* ajattelin.

Nimi: Ginweed95

13.10.2017 19:36
Tesshin

Uroot tarttuivat heti leikkimielisesti mukaan siihen, että eivät saisi minua kiinni. Tai näin minä väitin, kunnes juostessani Toshimitsu nappasi minua niskasta kiinni leikkimielisesti, ei mitenkään kovasti mutta kuitenkin niin, että kaaduin maahan. En jäänyt maahan makoilemaan, vaan nousin nopeasti ylös. Kuitenkin Toshimitsu oli ehtinyt lähteä uudelleen liikkeelle ennen minua ja kiusoitteli nyt, etten saisi tätä kiinni. Tsukikage juoksenteli myös kanssamme, joten juoksin ensin tämän luokse ja näykkäisin tätä pienesti kyljestä leikkimielisesti kiusoitellekseni. (?)
"Sainpas", sanoin kun olin hellästi näykännyt Tsukikagea kyljestä ja naurahdin iloisesti.
"Otetaan tuo Toshimitsu kiinni!" sanoin vielä Tsukikagelle ja lähdin juoksemaan kovempaa.
Sain juosta tovin matkaa, kunnes saavutin Toshimitsun ja kiilasin tämän, yrittäen saada tämän kaatumaan, samalla kun yritän kiilita Toshimitsua kumoon, koitan ottaa otteen tämän niskasta samoin kun tämä oli tehnyt minulle että hän kaatuisi tai joutuisi hidastamaan vauhtiaan (?).

Nimi: IceWolf

10.10.2017 17:44
Tsukikage


Lähdemme hölköttelemään lammelle päin kunnes Tesshin ryntää edellemme ja käskee yrittää ollaa kiinni. Naurahdan viekkasti ja lähden vähän Toshimitsun jälkeen puihin ottamaan Tesshiniä kiinni. Olin vähällä tippua puusta kun hyppään sille. Saan tasapainoni takaidin ja lähden hyppimään puissa. Huomaan Tesshinin lokanneen alas ja loikkaamn tämän perässä. saan Toshimitsun saavutettua mutta tämä kerkeää kuitenkin ennen minua. Heilautsn häntääni ja hidastan vauhtiani. Pysähdyn Tesshinin vierelle läähättämään.
Yllättäen Toshimitsu päättää lähteä meitä katkuun ja naurahdan huvittuneen.
"Ai emmekö! Kohta se nähdään!" Haukashan leikkimielisesti ja lähden tämän perään. Rinne on suht liukas joten en pysty menemään täysiä. Saavutan pikkuhiljaa Toshimitsua mutta astun irtokiven päälle ja kompastun. Nousen ripeästi ylös ja haukahdan leikkimielisesti.
"Varo vain! Saan sut kohta kiinni!" Nauran innoissani

Nimi: Glowe

10.10.2017 16:51
Izou

"Kannattaa valita narttu huolella veli-hyvä", Izou antoi lyhyen varoituksen pikkuveljelleen. Izousta Hawanna ei kuulostanut hyvältä ehdokkaalta veljelle, jos kaksikolla edes oli mitään säpinää toisiaan kohtaan. Se ei ollut Izoun asia, mutta veli vain varoitteli veljeään. Izou oli sattunut aikoinaan tapaamaan mitä parhaimman tytön itselleen, Sayokon.
Malamuutti virnisti veljelleen, kun Miu oli tönäissyt sitä. Izou ei kuitenkaan ehtinyt kommentoida sen kummempia, kun huomasi tutun akitan tulevan kohti.
"Gin on tulossa", Izou totesi terästäytyen ja malamuutti ravasi hopearaitaisen akitan luokse. Taas kerran Gin sai ällistyneitä katseita monelta mutsulaiselta, kun Oun ylipäällikkö kumarsi tulokkaille.
"Kuulostaa hyvältä, Gin-herra. Minä käyn läpi tämän joukon", Izou vastasi ylipäällikölle. "Sudet eivät tajuakaan mikä niihin iski, kun taistelu alkaa", Izou sanoi, innoissaan siitä että taistelu ja kosto olisi vain parin päivän päässä.

Nimi: pixeli

10.10.2017 16:27
Toshimitsu

Tsukikagekin oli halukas öähtemään mukaan ja tuli myös ulos. Tesshin heilutti häntäänsä ja lähti pieneen hölkkään. Menin ravin tyylistä hölkkää puoliksi uppoutuneena ajatuksiini. Olin juuri vilkaisemassa muita, kun Tesshin lähti juoksuun. Hänen lauseensa sai minutkin nostamaan juoksuksi.
"Hah, tottakai saamme!" Huudahdin ja loikkasin myös puuhun. Muutaman kerran tassuni oli livetä oksalta pahasti, mutta sain pidettyä tasapainoni. Jouduin tekemään nopean oksanvaihdon, koska allani ollut laho oksa rysähti maahan. Otin pitkän loikan saadakseni kosketettua Tesshiniä kuonollani, utta uros ehti juuri ja juuri hypätä maahan kuononi edestä. Tuhahdin ja loikkasin samantien maahan ja pinkaisin Tesshinin perään. Otin pitkiä loikkia. Saavutin urosta yhä lähemmäs ja lähemmäs. Hyppäsin ja nappasin Tesshinin niskasta liekkimielisen hellästi kiinni(?) ennen Tsukikagea, joka oli myös ryhtynyt leikkiin(?). Päästin kuitenkin samantien irti ja kierin maassa hetken. Ponkaisin vikkelästi ylös, pääsin jaloilleni ennen Tesshiniä.
"Et saa kiini" naurahdin ja loikin pitkillä hypyillä alas rinnettä. Mäessä oli jonkin verran irtokiviä, jotka hankaloittivat matkaa.

Nimi: Ginweed95

10.10.2017 09:24
Tesshin

Toshimitsu sekä Tsukikage lupasivat molemmat tulla lammelle peseytymään ja olivatkin heti lähdössä liikkeelle. Heilutin häntääni innoissani ja lähdin noiden perään pienesti hölkäten. Pian kuitenkin juoksin näiden ohitse leikkisästi kohti lampea.
"Ottakaapas kiinni jos saatte", kiusoittelin ystäviäni ja loikkasin puuhun ja pompin puiden oksia pitkin kohti lampea johon olimme menossa. Ei olisi mikään ihme jos jompi kumpi uroista saisi minut kiinni koska olimme suurinpiirtein kaikki yhtä nopeita. Oksat olivat jonkin verran liukkaita koska oli satanut kovasti ja aurinko oli vasta juuri alkanut paistamaan sateen jälkeen. Oksilla ei siis voinut loikkia ihan miten sattuu ja piti olla tarkkana aina kun laskeutui uudelle oksalle. Jonkin matkan kuluttua näin jo lammen ja loikkasin alas puunoksilta jotta juoksisin maanpinnalla loppu matkan. Koitin kiihdyttää vauhtiani jotta minua ei saataisi kiinni jos jompi kumpi uroista oli tarttunut leikkimieliseen ehdotukseeni.

Nimi: IceWolf

08.10.2017 14:09
Tsukikage

Sain palsn syötyä loppuun ja nuolaisin huuliani. *kylläpä oli hyvää, ja eihan tuota peuraa ole edes jäljrllä kauheasti* tuumailen jollsin Tesshin kysyy lähdettäisiinkö lammelle peseytymään.
"Hyvä idea. Läjden mielellään mukaan" haukahdan ja heilautan häntääni. Toshimitsu sanoi myös lähtevänsä ja lahti käcelemään pois luolasta(?). Nuosen ylös ja pudistelen turkkiani. Vuorilannan kivien lomasta pilkottaa auringon säteitä.
"Aurinkokin alkaa juuri sopivasti paistaa" sanon ja lähden kevelemään rauhallisesti ulospäin. *toivottavasti emme törmää susiin, täydrllä batsala ei ole mukava taistella*mietiskelen

Nimi: pixeli

08.10.2017 13:29
Toshimitsu

Söin palastani ja seurailin jälleen vain hiljaisena sivusta keskustelua, vaikkakin nyökyttelin päätäni. Perua edessämme alkoi hupenemaan. Eihän se nyt kauaa kestänyt, kun kolme nälkäistä urosta söivät sitä karhunlailla. Ei siinä mitään olihan ruokaa saatava, enkä itse ollut juurikaan ehtinyt syödä mitään isoja aterioita vähään aikaan.
Vähitellen peurasta jäivät jäljelle vain luut ja muutamia muita syömäkelvottomia osia(?). Nuolaisin huuliani kylläisenä ja venyttelin hyvin hartaasti. Käänsin katseeni Tesshiniin tämän alkaessa puhua. Mietin hetken, mutta en oikeastaan löytänyt mitään syitä kieltäytyä lammelle menosta.
"minulle ainakin sopii, kun nuo veret on kumminkin saatava jotenkin pois" sanoin ja heilutin häntääni iloisena. Nousin ylös ja katsahdin Tsukikageen ja sitten Tesshiniin. Ravistelin turkkini ja astelin ulos luolasta. Vilkaisin uroksia.
"mennäänkö?" Kysyin vielä ja melkein olemattomasti lammen suuntaan. Huomasin sateenkin jo lakanneen ja aurinko pilkotti hitusen pilvirintaman takaa(?)

Nimi: Ginweed95

08.10.2017 11:04
Tesshin

"Niimpä, no emmeköhän me pääse mukaan", totean vielä Tsukikagelle ja otan vielä viimeisen palan peurasta, koska olin nyt jo ihan täynnä mutya peuranliha oli niin hyvää, että vedin ahneuksissani sitä vielä lisää. Menen maahan makaamaan ja söin viimeisen palan loppuun, jonka jälkeen lipaisin huuliani ja katselin Tsukikagea sekä Toshimitsua. *Hmm, mitäs sitä seuraavaksi tekisi*, mietin mielessäni ja nousin ylös.
"Hei pojat, lähdetäänkö käymään vähän lammella pulahtamassa veteen. Minä olen ainakin ihan peuran veressä enkä jaksa kyllä nuolla tätä kaikkea puhtaaksi. Voitaisiin sen jälkeen keksiä jotain muuta tekemistä? Mutta niin, tulisiko jompi kumpi kanssani lammelle peseytymään?" kysyn ja helutan hieman häntääni, katsellen vuorotellen Tsukikagea sekä Toshimitsua.

Nimi: IceWolf

06.10.2017 06:49
Tsukikage

Jatkoimme keskustelua ja nyökyttelin vain vastaukseksi sillä liha oli niin hyvää. Tesshin sitten mainitsi taistelusta ja siitä kuinka varmasti pääsismmme mukaan.
"Toivottavasti ainakin pääsemme. En kyllä ymmärtäisi mikäli meidät jätettäisiin pois siitä" tuumailen ja heiloutan häntääni. Lihanpalini oli hävinny edestäni jotan nousin ollamaan uutta. Reipäsin peuran kyljestä palan ja menen taas makuulleni jäystämään sitä.


Lydia

Nyökkäsin Ginille ja heilautimn häntääni. *mitäköhän ditä nyt tehisi* tuumailen. Samalla Gin sanoi lähtevänsä tervehtimaan vahvistuksia. Nyökkään tälle iloisesti ja lähden kävelemään sairaiden koirien luokse. Saavuttuani heidän luokse heilautan häntääni ja haukahdan iloisesti.
"Hei! Mitenkäs täällä voidaan?" Sanon jilpästi. Koirat vastailevat minulle kuulumisisaan. Huokaan Kurotoran olevan puun alla suoajassa(?)
"Hei Kurotara" kävelen hänen luokseen ja istahdanmaahan.

Nimi: Ginweed95

05.10.2017 20:39
Hopeanuoli (Gin)

Jeromen ja Lydian asiana oli se, että juuri niin kuin olin arvellutkin, Mutsun vahvistukset olivat saapuneet.
''Loistavaa!'' sanon ehkä jopa hieman innoissani, koska olen odottanut vahvistuksia jo jonkin aikaa, jotta pääsisimme pian itse toimintaan ja saisimme ne sudet pois riivaamasta meitä sekä muita.
En ehtinyt sanoa mitään muuta,kun Lydia jo kysyi, olisiko hänelle jotain tehtävää taistelussa.
''Enköhän keksi jotain tekemistä sinullekkin, vaikka oletkin narttu, olisin ehkä kiinnostunut ottamaan sinut mukaan taisteluun, koska tiedän, että sinä osaat taistella. Olethan sinä entinen venäjän sotakoira kuitenkin?'' sanon mietiskellen Lydialle.
''Mutta katsotaan niitä tehtäviä sitten vielä myöhemmin, ennen kuin lähdemme matkaan'', jatkan vielä lausettani.
''Kiitos vielä informaatiosta Jerome ja Lydia, minä tästä menenkin tervehtimään Mutsun vahvistuksia. Muistakaa te levätä nyt vielä kun voitte. Parin päivän päästä lähdemme taisteluun, annetaan Mutsun vahvistusten levätä muutaman päivää ennen, koska he ovat varmasti väsyneitä pitkän matkan jälkeen'', sanon sakemanni kaksikolle ja lähden pois näiden luota, etsien katseellani Izouta ja Mutsun vahvistuksia.
Ei minun tarvinnut kovinkaan kauas kävellä, kun näin jo suuren lauman koiria jotka olivat Vuorilinnan lähettyvillä. Kävelin Izoun ja muiden luokse ja kumarsin tulokkaille.
''Kiitos että saavuitte näin pian'', sanon ja nousen ylös.
''Izou, jos teemme nyt niin, että levätään vielä pari päivää, jotta Mutsun vahvistuksetkin saavat hieman tasata hengitystään ja rentoutua ennen tulevaa taistelua. Minä alan pohtimaan hieman meidän porukoista, keitä koiria ottaisin mukaan ja sinä varmaan tunnet paremmin Mutsulaiset ja ne jotka sieltä päin ovat tulleet joten osaat myöskin päättää, ketkä lähtevät mukaan ja ketkä eivät?'' kysyn Izoulta ja jään odottamaan tämän vastausta mietteliäänä.

Tesshin

Syödessämme, Tsukikage vastaili kysymyksiini ja kertoi kuulumisiaan. Kun hän oli kertonut, kyseli tämä minulta sekä Toshimitsulta mitä meille oikein kuului. Toshimitsu vaikutti jotenkin poissaolevalta ja ei oikein antanut minkäänlaista kunnon vastausta siitä, mitä hänelle kuului oikeasti. Katsoin hieman hämilläni kogakoiraa hetken, mutta käänsin sitten katseeni takaisin Tsukikageen.
''Minulle kuuluu ihan hyvää, odotan innolla sitä, että pääsisin upottamaan hampaani jonkun ärsyttävän suden nahkaan. Toivottavasti me kaikki kolme pääsemme mukaan ylipäällikön joukkoihin taisteluun. Tai noh miksi emme pääsisi? Olemme suuri apu taistelussa susia vastaan, koska olemmehan koganninjakoiria ja loistavia taistelemaan'', sanon uroksille ja haukkaan sitten palan lihaa jälleen.
''Mitä meinaatte tehdä seuraavaksi?'' koitan kysella Tsukikagelta sekä Toshimitsulta vielä syömisen aikana.

Nimi: pixeli

05.10.2017 18:36
Toshimitsu

Pääsimme onneksi suojaan ennen rankkasadetta. Peura ei olisi ollut kovin kivaa syödä läpimärkänä. Tsukikage oli pyytänyt lupaa syödä peruaa myös ja Tesshin oli tietenkin antanut luvan siihen, joten itse en muutakuin nyökytellyt siihen. Katsoin hetken peuraa ja sitä kuinka Tsukikagen hampaat iskeytyivät siihen. Uroksella oli varmasti kova nälkä.
Vilkaisin Tesshiniä ja otin varovasti peuran jalasta kiinni ja aloin jäystämään sitä hiljaa. Tsukikage ja Tesshin rakensivat keskustelun pystyyn ja kuuntelin sitä sivusta. Naurahdin hennosti, kun Tsukikage sanoi ettei hänellä ollut tällähetkellä narttuja kiikarissa. No ei minullakaan ollut....tai ainakin tietääkseni ei. Valehtelisin kylläkin jos sanoisin ettei se olisi hauskaa, mutta en ainakaan tähän hätään kaivannut ketää narttua rinnalleni.
Sain peuran sorkan irti lihapalan kera ja natustelin sitä samalla kun mietin Tsukikagen kysymystä ja sitä mitä siihen vastaisin. Oikeastaan en ollut tehnyt juurikaan mitään tai lähinnä vain vakoillut.
"Hmmm...minulle ei juurikaan mitään ihmeellistä" vastasin hitusen poissaolevasti. Yhtäkkiä ajatukseni olivat päätyneet miettimään Miuta. Tuskin uros ihan huvikseen tai sääntöjä rikkoakseen oli ravannut pimeässä metässä yksin. Käänsin katseeni hetkeksi ulos ja unohdin kokonaan uroidem olemassaolon. Miulla oli pakko olla jokin salaisuus, jonka olisin halukas selvittämään. Eieieieie, en saanut hätiköidä. Aluksi oli kerättävä mahdollisimman paljon tietoa uroksen puuhista. Entäs jos Miu olikin unohtanut säännön ja halunnut vain lähteä rauhoittamaan mieltään metsään....jossa voisi törmätä verenhimoisiin hukkiin, joilla tuskin oli pienintäkään halua säästää koirien henkiä mikäli niitö tuli vastaan.
Havahduin mietteistäni ja käänsin pääni takaisin Tesshiniin ja Tsukikageen. Heilautin häntääni merkiksi siitä, että kaikki oli tosi hyvin. En kumminkaan ollut perillä siitä mitä kaksikko oli jutellut, jos se olivat mietintäni aikana jutelleet -en ollut kiinnittänyt heihin huomiota niin keskittynyt kuin olin ollut. Laskin katseeni lihapalaam ja aloin syömään sitä loppuun samalla vilkuillen uroita.

Nimi: Taku

28.09.2017 21:30
Miu

Izou kyselu että tietäisinkö susista enemmän.
"Tietääkseni ovat yhtä ja samaa susilaumaa, ja ideasi kuuloataa hyvältä! Olen valmis toimimaan kanssasi veli hyvä! Ja tiedän, Hawanna on ollut aina hyvin epäreilu mutta ihan siedettävä narttu." Katselen taivasta ja kuonooni tipahtaa viimeinen sadepisara.
"Jokohan sade vihdoi loppuisi, on niin masentavaa kun sataa. Mutta onneksi on hyvät veljet ja ystävät!" Tönäisen Izouta leikkimielisesti.

Nimi: Glowe

24.09.2017 21:01
Izou

"Olisit voinut saada apua meiltä veljiltä, luultavasti koko Oulta. Olisimme voineet auttaa sinua saamaan peurat", Izou sanoi. Se oli pettynyt veljeensä, siihen kuinka kapeakatseinen Miu oli ollut tilanteessaan, kuinka se ei ollut tajunnut kysyä apua veljiltään.
"Olen iloinen että olet kunnossa, ettei mitään pahempaa käynyt. Ne sudet saavat maksaa että ovat koskeneet vielä yhteen perheenjäseneeni. Se Hawanna sen sijaan... Minä en kutsuisi sitä koiraa ystäväkseni, en sellaisen teon jälkeen. Mutta se on sinun asiasi veli-hyvä", Izou kurtisti kuononpäällistään puhuessaan, mutta nyt mustavalkea malamuutti rentoutui.
"Tiedätkö missä ne sudet ovat? Tiedätkö kuuluvatko ne näihin susiin, jotka tappoivat sen partion Itäkalliolla, tai jotka tappoivat minun poikani? Mietin vain Miu, että jos saisimme niistä muutaman kiinni ja vähän kyselisimme, mitä ne tietävät Itäkallion susista...", Izou ei miettinyt mahdolliselle susivangille leppoisia oloja, jos kyseiset sudet todella tiesivät Itäkalliosta jotain.

Nimi: Taku

24.09.2017 07:49
Miu

Izou kyseli miksi alunperin lähdin metsään, ja hän tarvitsisi minua mukaan taisteluun.
"Noh, asia liittyy ystävääni Hawannaan, jonka juuri pelastin yksin tuon puun alta." Katsahdan puuta ja jatkan.
"Olimme Hawannan kanasa metsällä kunnes pari sutta ottivat ja veivät Hawannan, itseni sain siltä pelastettua, sitten pian susi sanoi, että joa en tuo heille kolmea peuraa vuorokauteen mennessä, olen itse satimes. Ajattelin tottakai heti hawannan parasta ja lähdin metsälle, unohdin silloin koko Oun. Kun tuli yö palasin,ja en enää voinut kertoa omasta mielestäni asiaa, ja lähdin saman tien takaisin metsälle,olin unohtanut ajan ja menin metsään sinne mihin olimme Hawannankin kanssa menossa. Sitten huomasin sudet, ei mennyt kauaa kun olin itse siinä kuoleman rajoilla ja Hawanna juoksi minkä jaloistaan pääsi, ilmeisesti se ei sillä hetkellä välittänyt minusta.." Katsahdan Izouta joka katsoo minua. Katsahdan metsään ja toivon pian saavani ne sudet käsiini...

Nimi: IceWolf

22.09.2017 22:25
Lydia
Jerome kertoin Ginille vahvistuksin saapuneen ja nyökyttelin päätäni sillä en kaksinut mitään järkevää lusättevää. Katsahdan Sakemannia ja sitten Giniä.
"Olisiko minulle mitään tehtävää?" Kysyn johtajalta ja huomaan sään hieman laantuvan. Huoksemn syvään ja heilautan häntääni.

Tsukikage

Tesshin kyseli kuulumisiani ja nielasin lihanpalan kurkustani alas.
"No mitäs minulle... olen ollut vahdissa viimeiset kaksi päivää. Ja ei kyllä nyt ketäään narttua ole tähtäimessä. " Naurahdan ja heilautan häntäni. Katsahdan sitten Toshimitsuun ja Tesshiniin.
"Mitenkäs teille muuten kuuluu? Tosiaankin ei pitään aikaan olla juteltu jojka on harmillaista." Huakahdan ja haukkaan lihanpalan suuhuni. *olisikohan johtajalla mitään tehtävää vaikka meille kolmelle* tuumailen.

Nimi: Glowe

22.09.2017 22:10
Jerome

Tumma saksanpaimen saapui Ginin luokse ja kumarsi nopeasti ja lyhyesti. Sen jälkeen Jerome siirsi katseensa ylipäällikön silmiin.
"On, kaikki on kerrassaan hyvin. Mutsun vahvistukset saapuivat juuri. He odottavat metsänreunassa", Jerome kertoi.

Izou

Sade alkoi hellittää. Mukavaa, turkkikin pääsisi jossain vaiheessa kuivumaan, märkyyden tunne iholla asti ei ollut mukavaa.
"Korjaat asian kertomalla, miksi menit metsään alunperinkään", Izou vastasi veljelleen, joka pahoitteli toimiaan.
"Ja jos en tarvitsisi sinua, luuletko että olisin ottanut sinua mukaan Hakkoudalta?" Izou vastasi pienesti virnistäen veljelleen. Vastaus oli kyllä, kyllä Izou Miuta tarvitsi. Aivan kuten kaikkia veljiään.

Nimi: Taku

22.09.2017 21:44
Miu

Katselen ympärilleni ja oian sade hälvenee. Näen Izoun ja Jeromen tulevan mukanaan koiria kohti Vuorilinnaan edustaa. Izou astelee luokseni ja kysyy mitä asiaa minulla oli.
"Hei, ja sitä vain että anteeksi kun olin niin vihainen sinulle. Tiedän tehneeni väärin mutta miten voisin korjat asian. Ja vielä sitä että tarvitsetteko minua taistelussa susia vastaan?" Katsahdan ohi Izousta ja huomaan Jeromen ja Lydian jotka juttelevat Ginille. *Saatn vielä olla mukana suunnitelmissa!*

Nimi: Ginweed95

22.09.2017 21:37
Hopeanuoli (Gin)

Huomaan Lydian sekä Jeromen saapuvan vuorilinnaa kohti. *Olisikohan heillä jotain asiaa kenties? Voinkohan olla aatteillani oikeassa siitä, että Mutsun vahvistukset olisivat saapuneet ja he tulisivat ilmoittamaan sitä, tai sitten jotain muuta asiaa. Mikä muu voisi pitää niin kovaa mekkalaa kuin iso koiralauma, eikä tänne pitäisi ainakaan tulla mitään muita laumoja tietääkseni*, mietin mielessäni kun saksanpaimenkoirat olivat tulossa luokseni.
Seisoin rauhallisesti ja odotin, että joku selittäisi minulle mistä on kyse, kun Lydia saapui luokseni ja myöskin Jerome(?).
''Mitäs asiaa teillä on, onko kaikki hyvin?'' kysyn näiltä.

Tesshin

Tsukikage puhelee samalla syödessään ja päätän liittyä tämän keskusteluun mukaan. Ehdimme kuitenkin aika vähän keskustella niitä näitä, koska olemma aina joissain hommissa tai keskustelemme jostai susista yms.
''Niimpä, olisimme kastuneet aivan läpimäriksi jos olisimme tuon sateen alle jääneet. Tälläinen pieni turkin kastuminen ei haittaa. Mitä sinulle muuten Tsukikage noin muuten kuuluu? Onko sinulla mitään narttua kiikarissa tai mitä oikein touhuilet? Ehdimme nykyään niin vähän juttelemaan omia kuulumisiamme, että oikein hävettää'', keskustelen ninjakoiralle ja lipaisen huuliani.

Nimi: IceWolf

20.09.2017 20:54
Lydia


Saavuimme vourilinnalle ja Izou pyysi että kävisemme Jeromen kanssa kertomassa Ginille että vahnvistukset on saapunut. Nyökkään Jeromelle ja lähden joksemaan tämän perässä Vuorilinnan suuntaan. Sade senkun yltyy eikä loppua vähhänaikaan taida olla tuolla sillä tummat pilvet vain lisääntyvät.
"Tämä sää on kyllä todella kurja... toivottavasti lisäjoukkojen ei tarvitse kärsiä sateesta" Totean Jeromelle. Lopulta saavun vourilinnalle jos Gin seisookin jo suuaukon lähellä(?). Hölköttelen tämän luokse. Ja katsahdan urosta kunniottavana ja jään odottelemaan Jeromea


Tsukikage

Kysyin Teshinilta ja Toshimitsulta saisiko syödä heidän kanssaan. Tesshinille tämä kävi ja heilautin iloisena häntääni. Katsahdan peuraa ja repäisen diitä itseöleni lihakimpaleen.
"Hyvää ruokahalua" totain ja alan mussuttamaan omaa palaani.* ompas herkullinen peura* tuumailen ja nielasen palan alas kurkustani. Jään hetjesi kuuntelemaan kunika pihalla sataa kaatamalla.
"Huh, onneksi kerkesimme ennen tuota rankkasadetta." Naurahdan ja jatkan syömistä.

Nimi: Glowe

20.09.2017 16:58
Izou ja Jerome

"Äh, kurja sää", eräs kokenut taistelija sanoi, nostaen katseensa synkälle taivaalle, samalla kun käveli siinä Izoun ja Jeromen perässä. Izou oli juuri saanut selitettyä viestinviejä-Siogalle ja muille kokeneemmille koirille Oun viime aikaiset tapahtumat.
"Niin, se yltyi äkkiä", Jerome totesi vastaukseksi.
"Ei hätää, matkaa ei ole enää pitkästi", Izou totesi varmaan hilpeimmin. Sitä ei pieni sade ja ukkonen haitannut, se oli liian innoissaan lisäjoukoista. Lisäjoukot tarkoittivat, että se saisi pian repiä kappaleiksi Kuranosuken, Hiroshin ja Harunobun veljen tappaneet sudet. Izou olisi halunnut juosta Vuorilinnalle, ja kertoa ylipäällikölle hyvät uutiset, mutta Jerome oli vaatinut sitä hillitsemään itsensä. "Lisäjoukot olivat juosseet viime päivät päästäkseen Ouun, ne eivät ole vielä taistelukunnossa", Jerome oli sanonut, "Sudet eivät karkaa minnekään, joten sinunkaan ei tarvitse juosta." Hmh, Izou voisi aloittaa sodan vaikka omikseensa, mutta luultavasti kannattaisi kunnioittaa Giniä ja luottaa vanhemman, kokeneemman akitan arviointikykyyn. Izou odottaisi ja selvittäisi mitä mieltä Gin-herra oli.
Pian Lydia liittyi joukkoon, ja jäi kulkemaan Jeromen vierelle.
"Niinkö? Missä Miu on? Menen hänen luokseen heti, kunhan olen saanut nämä koirat Vuorilinnalle", Izou vastasi saksanpaimennartulle, joka kertoi, että Miulla olisi veljelleen asiaa.
*Toivottavasti veli on pysynyt poissa vaikeuksista*, Izou mietti vähän huolissaan. Koirat saapuivat Vuorilinnan aukion reunalle(?) ja Izou näki sivummalla Miun.(?) Izou pysähtyi ja kääntyi lähimpien koirien puoleen.
"Jerome ja Lydia, voisitteko mennä kertomaan Ginille, että vahvistukset ovat tulleet? Sioga, jäisitkö joukosta vastuuseen siksi aikaa, kunnes tiedetään minne tällainen joukko voidaan majoittaa? Turhaa me kaikki änkeämme Vuorilinnalle, pysytelkää täällä vähän kauempana. Vahtikaa metsää, vaikka tuskin sudet uskaltavat tulla kovin lähelle Vuorilinaa", Izou puhui.
"Totta kai, Izou", Sioga hymyili ja kumarsi.
"Käy minulle. Lydia, tule, mennään etsimään Gin!" Jerome haukahti Lydialle, ja lähti jo juoksemaan kohti Vuorilinnaa. Izou sen sijaan kiitti vielä kerran Siogaa ja lähti jolkottamaan Miun suuntaan.
"Lydia kertoi että sinulla oli asiaa... Onko jokin huonosti?" Izou oli edelleen vihainen Miun typerästä tempusta, mutta ei se muuttanut sitä, että Izou välitti veljestään. Totta kai se tulisi Miun luo, jos Miu sitä kutsuisi.

 

©2017 GingaWorld - suntuubi.com