Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

          Muistakaa laittaa oman ropehahmonne nimi tarinan alkuun.

  • Hahmon puhuminen laitetaan ''näiden merkkien sisään''.
  • Hahmon ajattelu laitetaan *näiden merkkien sisään*.
  • Hahmot ovat koiria ja susia joten muistathan käyttää tarinoissasi koira/susimaisia eleitä myös? esim. hännän heilutusta ja haukkumista.

 

Vuodenaika: Syksy

Twincesto_O.jpg

Lue tähän mennessä tapahtunut TÄSTÄ.

Voit nyt ansaita kokemuspisteitä myös mainostamalla GingaWorldia! Ilmoita vieraskirjaan yksityisviestillä sivut, joilla mainostit GingaWorldia! Mainosviekusta löydät tekstin jolla voit GingaWorldia mainostaa.

 
Mainostaja, aloittelija, mainosta 5 sivulla -> 15kp
Mainostaja,  helppo, mainosta 10 sivulla -> 30kp
Mainostaja, keskivaikea, mainosta 20 sivulla -> 50kp
Mainostaja, haastava, mainosta 35 sivulla -> 85kp
Mainostaja, mestari, mainosta 50 sivulla -> 120kp
 
Vieraskirja  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ginweed95

18.03.2018 12:17
Hopeanuoli (Gin)

*Mitään viestiä ei ole kuulunut miten Tesshinin ja muiden taistelu on sujunut, pitäisiköhän Taaboun kysyä miten siellä oikein sujuu vai odottaakko vielä..*, mietiskelen yksin, katsellessani ensin laumaani ja sen jälkeen kauemmas, sinne mihin suuntaan Jerome, Lydia ja muut lähtivät. Istahdan, mutta nousen samantien ylös ja käännyn. Vuorilinnan takaa alkoi kuulua huutoa sekä ulvontaa.
"Kaikki valmiina!!" huudan niin että kaikki varmasti kuulisivat ja käännyn siihen suuntaan mistä huudot sekä ulvonta kuuluvat.
"Nuo äänet kuuluvat varmasti susille, niin kamalan kuuloista huutamista", totean vielä ja menen hyökkäysasentoon valmiiksi.
Tovin kuluttua susia alkoi vyöryä Vuorilinnan takaa hyvällä vauhdilla. *Tätä minä pelkäsinkin, onneksi en lähettänyt kaikkia sotilaita toiseen taisteluun*, mietin nähdessäni ensimmäiset sudet. Tajusin samalla, että suurin osa parhaista taistelijoista oli kuitenkin Izoun ja Tesshinin mukana.
"Sasuke, Rocket viekää nartut ja pennut turvaan! Ei Vuorilinnaan vaan jonnekkin muualle piiloon ja nopeasti! Kyoshiro, Akame, Kogan Vanhimman kouluttamat nuoret! Teitä tarvitaan nyt eniten taistelussa!" ulvon rohkaisuksi vielä ja hyökkään sitten ensimmäisen suden kimppuun joka esiin tulee. Huomaan tämän olevan heikki yksilö jo siitä että susi vain syöksyi luokseni eikä kuitenkaan tee vastarintaa nyt. Puren tämän kaulaa niin kovaa että valtimot menevät poikka ja pudotan kuolleen suden suustani. "Idiootti hän oli vain hämäys", kuulen takaani ja pian toinen susi loikkaa yrittäen saada otteen minusta. Väistän kuitenkin, enkä saa kuin pintanaarmuja rintaani. "Hah no kannattiko paljastaa se, nyt et saanutkaan minua kiinni, mikä taisi olla kuitenkin suunnitelmasi", sanon ja lipaisen huuliani. Hyökkään suden kimppuun ja saan kaadettua tämän.
"Lähtekää pois, taistelu on turhaa", ehdotan.
"Emme ole lähdössä mihinkään, me valloitamme Vuorilinnan, tapamme teidän ja varsinkin sinut!" susi ärähtelee minulle.
"Siinä tapauksessa minun on tapettava sinut", sanon ja puren suden kaulaan niin kovaa, että tämän hengitys alkaa hidastua. Lopulta susi kuolee ja minä siirryn sivumpaan. *Missähän niiden johtaja on? Onkohan se Tesshinin ja muiden luon?* mietin.

Nimi: Ginweed95

18.03.2018 11:58
White Tiger

Uros hyökkää jälleen, enkä tiedä mikä minuun on oikein mennyt kun en taaskaan ehdi väistää tämän liikettä ja uros saa viillettyä haavan vasempaan kylkeeni. *Tuon on oltava jokin ninjakoira, ja onkin ulkonäöstä päätellen. Ei se muuten saisi osumaa minuun koko ajan*, mietin kun kipu vihlaisee kyljessäni. Uros lipoo huuliaan lähelläni joten päätän hyökätä heti tämän kimppuun välittämättä kivusta. Ehdin murehtis myöhemmin sitten sitä kipua, en saa hävitä tuolle kananheltalle nyt. Lähden juoksuun ja loikkaan kohti urosta hampaat irvessä, yrittäen purra tämän kaulaan hieman syvemmän haavan. Onnistun tai en, menen tasaamaan hengitystä sivumpaan ja irvistän hampaillani urokselle.

Nimi: Glowe

08.03.2018 18:29
Gaia

Tumma susi kohotti päätään ja yritti sulkea viereisen putouksen solinan korviltaan, kuullakseen muuta ympäristöä. Ulvontaa, tuskanhuutoja... Sodan ääniä. White Tiger ja Hyoma olivat aloittaneet. Gaia siristi silmiään pienessä tyytyväisyydessä, ja kääntyi lammen rannalle kokoontuneen armeijansa puoleen. Gaia puhui rauhallisesti, niin että luultavasti vain edessä olevat kuulivat.
"Tappakaa ne. Valloittakaa Vuorilinna minulle", Gaia puhui huvittuneella äänellä. Innostuksen aalto kulki susimassan lävitse, ne alkoivat murista, ulvoa, huutaa. Kaikki tiesivät varmasti mitä oli tulossa.
"Menkää!" Gaia huusi, ja susia alkoi vyöryä johtajan ohitse. Ne juoksivat kohti Vuorilinnaa, kiipesivät ylös jyrkkää rinnettä. Gaia ei liittynyt niihin. Ei vielä.

Nimi: IceWolf

06.03.2018 18:59
Tsukikage


onnituin tekeman haavan suden oikeaan korvaan. Hän heitti minut itsi ja laskeuduin vähän matkan päähän jaloilleni. Tämä kirosi että saisin maksa siitöä hengilläni. Nulaisen huuliani verestä ja naurahdan.
"Jos joku henkensa he ittää tänään se olet sinä... " murahdan pilkallisesti. Samalla uros hyökkää ja onnistuu iskemään kipeän haavan oikeean etuseeni. Murahdan vihasesti. Kipu vihlasee, mutta en anna se hsitata. Syöksähän vihasena urosta kohti, urittäen viltöää hampallani tämän vasempaan kylkeen haavat. Jarrutan ja käännyn sutta kohti muristen. *Toivottavasti osuin... * ajattelen ja nuolasen huulian


Lydia

Nuori uros kuolee ja tunnen kuinka joku hyökkää kimppuuni. Kännyyn ja puraisen tätä kaulaan. Kippuuni hyökännyt susi murahtaa ja puree minua korvaani. Onnistun irroittamaan tämän korvastani ja saan se kainettua selälleen. Susi pääsee ylös ja hyökkää minusa kohti. Väistän ja nappaan tämän kalasta kiinni. Juuri sillä hetkellä joku heittää kuoleen laumalasemme eteeni ja otteeni irtoaa. Susi käyttää tilanteen hyväksi ja psinaa minut maahan purren kurkustsni.

Nimi: Meikäläinen

05.03.2018 00:02
Kyoshiro

Nyökkäilen.
"Mitenhän Tesshinillä sun muilla menee?" kysyn yllättäen. "Ja milloinkohan Gin aikoo jatkaa?"
Syön linnun loppuun, ja pureskelen vielä pari luuta, ennenkuin vaihdan asentoa. Katsahdan pikaisesti taivaalle.
"Onhan se itsestäänselvyys, että he voittavat", sanoin viitaten Tesshiniin ja kumppaneihin, "mutta luulen että siinäkin menetämme koiria. Toivottavasti emme montaa. Haluaisin kyllä olla mukana nyrjäyttelemässä niiden niskoja..."
Minua jännittää, kuinka varmaan tällä hetkellä käytävä kamppailu sujuu, mutta sitä ei varmaan huomaa kuin pienenä ärtymyksenä.

Nimi: Ginweed95

03.03.2018 10:04
White Tiger

Uros jonka kimppuun olin yrittänyt hyökätä, ehti väistää hieman joten en saanut iskuuni täyttä tehoa ja sain viillettyä tälle vain pinta haavoja.
"Olitkin vikkelempi kuin luulin", naurahdan ja lipaisen huuliani jotka ovat hieman veressä. Koitan tasata nopeasti hengitykseni jotta pääsisin uuteen iskuun samantien, mutta yhtäkkiä tumma uros hyökkääkin ja teen nopean liikkeen väistääkseni tätä. Kuitenkin juuri siinä missä seisoin, oli tassujeni alla jäätä, enkä saanut väistetyksi tämän hyökkäystä.
"Perhana sentään", murahdan kun uros ottaa kiinni korvastani. Mieleni olisi tehnyt vinkaista, mutta minun olin pidäteltävä kipuni tuskaa. Korva on nimittäin erittäin herkkä paikka niin susille, koirille kuin muillekkin eläimille. Repäisen itseni irti ja tajuan vasta sitten että ei mennyt ihan nappiin tämä idea, koska nyt korvaani jomotti ja siihen oli tullut vielä pahempi haava kun olin repäissyt sen pois. Veri tippui oikealta (?) puoleltani hitaasti, mutta en antanut sen häiritä.
"Tuosta sinä saat maksaa hengelläsi", uhittelen urokselle muristen ja loikkaan tätä kohti yrittäen iskeä tämän oikeaan etujalkaan. Jos osun, otan hyvän otteen ja heitän uroksen vieressä olevaa kiveä päin ja siirryn hieman sivumpaan. Jos en, yritän samaa vasempaan etutassuun ja jos sekin epäonnistuu. Siirryn sivummalle murisemaan.

Akame

Kyoshiro tuhahtaa ja vastaa minulle muristen, en. Hän ei siis pelkää mitään. Meinaan sanoa urokselle, että kyllä kaikki nyt jotain pelkäävät, mutta en usko sen jatkavan keskusteluamme eteenpäin joten nyökkään, pidän kuononi kiinni ja jatkan fasaanin syömistä. Kyoshiro kertoo siitä miten on kokenut jo kymmenen vuoden edestä vaikka on niin nuori ja tämän jälkeen kysyy pelkäänkö minä mitään tai ketään ja lisää vielä, että häntä jännittää taistelun lopputuloksen puolesta.
"Niin, minä olen elänyt ja kokenut yli kymmenen vuoden edestä reippaasti, lähempänä ollaan kahtakymmentä kuin kymmentä vuotta ja silti minäkin pelkään menettämistä ja luopumista koska niihin asioihin ei ikinä totu. Joskus kauan sitten kun iga ja koga vielä taistelivat keskenään, tein raskaan päätöksen ja vein kuusi omaa pentuani ihmisten hoiviin koska en halunnut kasvattaa heistä ninjakoiria. Sitä ennen laitoin pennut vannomaan valan, jonka mukaan he ja heidän jälkeläisensä eivät saisi koskaan palata Igaan ninjakoiriksi, koska halusin lopettaa sodan Igan ja Kogan välillä. Olisin tietenkin kovasti halunnut että pennut olisivat varttuneet ja kasvaneet vierelläni, mutta näin oli heidän kannaltaan parempi", kerron Kyoshirolle ja käännän katseeni hetkeksi sivumpaan ja sitten takaisin kishuun.
"Ja mitä noihin saastoihin tulee, ne eivät tätä paratiisia meiltä vie! En halua edes ajatella millainen helvetti tämä paikka olisi jos nuo pääsisivät valtaan", sanon kauhistellen Kyoshiron kysymystä.

Nimi: pixeli

01.03.2018 16:59
Toshimitsu

Käytin kaiken lihasvoimani pitämään sutta paikoillaan Tesshinin tehdessä viimeistä iskua sudelle. Käytin raivoa voimana, kun mimusta alkoi tuntua jo heikolta. Kuulin uroksen sanat ja pian susi valahti veltoksi hampaissani ja päästin irti. Vedin henkeä ja palauttelin voimiani. Katsoin kuollutta sutta ja nyökyttelin Tesshinin sanoille. En kuitenkaan ollut yhtään varma, kuinka monen suden hengen päättäisin tänään vai pääsisinkö itse omasta hengestäni.
"Niin on, jotenka en onneksi saanut kauhean pahoja haavoja" sanahdin ja nuolin muutamia mihin ylsin.
"Saitko sinä?" Kysyin ja nostin katseeni Tesshiniin. Ravistelin turkkini.
"Mitenköhän muilla menee" sanahdin ja katselin ympärilleni taistelukentällä.


Hyoma

Seisoskelin White Tigerin kanssa sivummalla seuraamassa taistelua. Päässäni pyöri kaikenlaista ja seurasin kiivaasti taistelumenestystä. Havahdun White Tigerin sanoihin.
"Hyvä idea. Saadaanpahan rakit nopeammin pois päiviltä" naurahdin ja menin tavoittelemaan erästä koiraa, joka oli juuri lennähtänyt sivummalle jonkun suden toimesta.
"Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Kuolla tai....kuolla" naurahdin ilkeästi ja syöksähdin koiran kimppuun. Siitä alkoikin kunnon taistelu. Koira oli minua hieman pienempi, jotenka minun oli käytettävä jotain muuta etuani voittaakseni sen. Sivusilmälläni näin White tigerin kananhelttakoiran kanssa. Keskittymiseni herpaantui ja koira pääsi niskaani. Ärähdin raivoisasti ja heittäydin äkkisesti selälleni ja sain heitettyä hurtan kimpustani. Nappasin sen nilkasta kiinni ja saatuani sen rammaksi katselin virnuillen koiran kitumista. Torjuin muutaman hyökkäyksen, kunnes kaadoin hurtan maahan ja sitten nappasin sen niskasta kiinni. Tunsin kivun omassa niskassani ja muutaman veripisaran näin tippuvan tassuilleni. Vimmastuneena nostin koiran ylös ja pyöritin sitä ilmassa. Vauhdin ollessa tarpeeksi kova sinkosin rakin erään toisen koiran kylkeen ja kaaduin sitten itse maahan. Hetke kuluttua nousin ylös ja näin uhrini vielä maassa, mutta elossa. Harppasin sen luo.
"Parempi sinun on kuolla nyt. Eihän sinusta olisi apua jatkossa laumallesi" naurahdin käheästi ja purin hampaani sen kurkkuun. Rakki nytkähteli ja sitten kylmettyi. Sinkosin nyt ruumiin uudelleen saadakseni erään koiran sekoamaan hyökkäyksessään ja jäämään suden alle.

Nimi: Meikäläinen

23.02.2018 22:42
Kyoshiro

Kuuntelen vaiti, mitä Akame vastaa, repiessäni samalla fasaanin sulkia. Nyökkään hänen sanoilleen. Sitten tuhahdan vähän halveksuvasti, en valkealle koiralle tai tämän sanoille, vaan sille että hän oli kysynyt niin yllättävän kysymyksen.
"En", murahdan ajattelematta asiaa, ja naurahdan hymähtäen. Hymy ei, kuten ulkonäköä, ulottunut paljoa silmiin. "Kyllä meikäläinen, joka on elänyt jo kymmenen vuotta, osaa olla pelkäämättä", vastaan virnistäen. "Kymmenen vuotta puolessa vuodessa, katsos", jatkan vanhaa juttua. Mutta ihan tottahan se oli; olin nähnyt enemmän elämää kuin monet muut ikäiseni. Sitten käännän katseeni Akameen, nuolaisen pikaisesti huuliani ja kysyn:
"Pelkäätkö sinä, Akame, mitään tai ketään?... ja hyvä on, ihan pakko myöntää, että minuakin jännittää, muttei elämäni puolesta. Vaan lopputuloksen puolesta: ne iilimadot eivät saatana tätä paikkaa valloita!" kiroan vähän huonotapaisesti, mutta vereni kuohui äkäisyydestä; mitä kävisi jos pahin tapahtuisi, ja vuorilinna menetettäisiin? Mitä tapahtuisi paratiisille? Ei hajuakaan. Sen päätin sanoa ääneenkin:
"Jos sudet voittaisivat ihmeen kaupalla, mitä luulet että tapahtuisi?" käännän katseeni lintuun ja repäisen siitä tukon sulkia, joiden mukana irtoaa lihaakin, ja alan repiä sitä, enemmän tai vähemmän siististi.

Nimi: IceWolf

23.02.2018 19:28
Tsukikage


Kuulen jokut tulevan taakseni ja murisevan minulle. Tämä vakuuttaa että äskeinebn susi tulisi olemaan viimeinen susi jonka tapan.
"enpä ole asiasta varma... " murisen hiljaa. Käännymn ja katson tuliaa tuimasti. Hän kertoo olivansa White Tiger ja että on viimeinen elävä olento jonka tulen näkemään. Tuhahdan hiukan ja katsahdan urosta kysyvästi. *taitaa kuvitella itsestään liikoja* tuumin. samalla tämä loikkaa minua kohti ja uritän väisttää. Reaktioni tulee vähän liian myöhään ja uros onnistuu viiltämään kevyen pintahaavan. *onneksi kerkesi västää jotenkin, tuo susi ei olekkaan mikään heikko.* ajattelen. Kipu tunruu hetken pistävältä mutta häviää sitten. Murahdan ja katson tätä hetkenajan silmiin. Loikkaabn sitten raivokkaasti kohti White Tigeriaa yritän iskeä hampaani tämän korvaan.

Nimi: Ginweed95

23.02.2018 19:07
Tesshin

Toshimitsu sai pysyvän otteen ainakin toistaiseksi. Uros käski minua kiirehtimään kuitenkin koska susi rimpuili niin kovasti.
"Ikävää etten saa nauttia tästä tämän kauempaa", tokaisen tyytymättömänä ja puren niin kovaa kuin pystyn suden kaulaan niin että saan katkaistua valtimot tämän kaulasta ja tämä kuolee nopeasti veren hukkaan. Nostan pääni ja sylkäisen veret suustani pois ja katson vielä kuollutta sutta.
"Mukavaa matkaa helvettiin, olit hyvä taistelija mutta olisi kannattanut valita joku muu kuin pahuudenpolku", sanon ja käännän sitten katseeni Toshimitsuun. Horjahdan, mutta pääsen takaisin tukevasti seisomaan. *Miten jaksan taistella vielä monta sutta vastaan jos yksikin susi saa minut näin hajalle? Nämä sudet ovat ainutlaatuisia*, mietin ja katson Toshimitsua.
"Meillä on vielä paljon töitä edessä että saadaan nämä roskat siivotuksi. Saitko pahoja haavoja?" kysyn ja tarkkailen Toshimitsua.

White Tiger

Taistelun edetessä reipasta tempoa, olin ollut vain ja katsellut muiden taistelua sivusta. Tylsistyin ja päätin itsekkin ryhtyä taistelemaan. Katsoin Hyomaa tokaisten "ehkä meidänkin pitäisi taistella tai Gaia repii päämme irti kun vain laiskottelemme. Minä hoitelen tuon yhden kananheltan tuolta, nuo kaikki kolme kanahelttaista ninjakoiraa ärsyttävät minua", sanon murahtaen ja loikkaan yhden kogakoiran (Tsukikagen) luokse.
"Se olikin viimeinen susi jonka sinä tapat", sanon muristen kun huomaan että tämä on juuri tappanut yhden alaisemme.
"Pistä minun kasvot muistiisi, olen White Tiger. Viimeinen elävä olento jonka tulet näkemään ennen kuolemaasi", uhittelen kogakoiralle muristen ja loikkaan kohti tätä yrittäen tehdä pitkän viillon hampaillani tämän kylkeen.
Onnistun tai en niin menen sivumpaan hieman läähättäen ja odotan tuon seuraavaa liikettä.

Nimi: Ginweed95

23.02.2018 18:23
Akame

Kyoshiro saapuu luokseni haukahdellen kun hoputtelin malttamattomana tätä syömään kanssani. Kun olen jakanut saaliseläimen puoliksi, alan syömään omaa osuuttani. Juuri kun olen aloittanut syömisen, Kyoshiro puhuu siitä kun kaikki ovat hermostuneita. Nostan katseeni ylös ja syön suuni tyhjäksi, lipaisten lopuksi huuliani.
"Kaikki ovat kyllä hermostuneita, en oikein tiedä, ehkä ylipäällikkökin on hieman hermostunut mutta hän ei vain näytä sitä tietenkään alaisilleen, koska silloin kaikki olisivat entistä hermostuneempia. Ja ylipäällikkö on sanonut joskus minulle, että menettämistä hän pelkää ja siihen ei ikinä totu. Ei hän taisteluita pelkää, mutta menettäminen on hänelle ainakin suuri pelko. Johtuu varmasti ainakin siitä miten monta ystävää hänen vierellään on kaatunut ja hänen oma isänsä. Niin ja silloin kun olin Johnin ja ylipäällikön kanssa reissussa, Sakura, Ginin puoliso kuoli sillä välin ", vastaan Kyoshirolle mietiskellen.
"Entä, pelkäätkö sinä, Kyoshiro jotain?", jatkan keskustelua nuoren kishun kanssa, syöden samalla herkullista fasaania.

Nimi: pixeli

19.02.2018 19:37
Toshimitsu

Toisinaan purin vähän kovemmin, mutta jouduin myös löysäämään otettani voimieni alkaessa huveta. Tesshin sai suden kaadettua, jolloin sain hetken hengähdys tauon ja pureudun toiseen kohtaa. Seurailin sivusilmälläni Tesshinin sekä muiden koirien taistelua. En kumminkaan halunnut keskittymiseni herpaantuvan. Olin melko väsynyt, sillä tämän paikan etsiminen ei ollut ollut kovin helppoa. Hölläsin otettani ja yritin pitää suden muulla ruumiillani paikoillaan. Taistelusta lähti melua, mutta onnekseni kuulin Tesshinin ohjeet ja siirryin mitään sanomatta suden takaruumiiseen. Sain muutaman haavan lisää yrittäessäni tarrata suteen kiinni. Lopulta sain otteen sen kyljestä, ote ei ollut kumminkaan kovin pitävä ja toivoin Tesshinin pitävän kiirettä iskussaan.
"Otteeni ei pidä kauan joten pyydän sinua kiirehtimään!" Toshimitsu sai sanottua ja piti sutta kirjaimellisesti kynsin hampain otteessaan.

Nimi: Meikäläinen

17.02.2018 18:41
Kyoshiro

"Totta tosiaan voisivat", murhan vastaukseksi. Sitten nyökkään ja katsahdan ylös nousevaan Akameen.
"Joo, hae vain", hymähdän. Seuraan hänen menoaan, ja katson koiraa silmiin tämän vinkatessa kauempaa, että menisin sinne. Nousen aikailematta pystyyn, ja ravaan häntä kohti, väkijoukon läpi soluttautuen. Hän repäisee saaliseläimen puoliksi ja kutsuu minua uudelleen. Haukahdan pikaisesti, tarkoittaen sitä että tulossa ollaan. Pääsen hänen luokseen, vilkaisen taakseni ja huokaisen turhautuneesti.
"Kaikki taitavat olla hermostuneita. Onkohan ylipäällikkökin?" pohdin vilkaisen sinne missä ajattelin Ginin olevan. Asetun Akamen viereen makaamaan ja otan fasaaninpalasen lähemmäs. Katsahdan häneen ja repäisen linnusta suullisen.
"Pelkääköhän hän koskaan, tai onkohan hermostunut?" mietin ääneen. Samalla ihmettelen itseäni, mistä lähtien olin hänestä kysellyt?
Siirrän katseeni pikaisesti Akameen, ja sitten lintuun, mutta jään vain tuijottamaan sitä mietteissäni. Heti jos Akame vastaisisi riistäisin katseeni eläimestä ja lopettaisin mietiskelyn, mutta nyt halusin vähän aikaa tuumailla itsekseni.

Nimi: Ginweed95

11.02.2018 11:19
Akame

Kyoshiro päivittelee susien mitättömyyttä ja nyökyttelen tälle kuuntelemisen merkiksi. Hetken jälkeen joku nuori koira tönäisee Kyoshiroa niin että tämä ärähtää.
"Niin voisivathan nuo kyllä hieman varoa", totean.
Uros kertoo olevansa hermostunut, niin minäkin olin hieman.
"Varmaankin johtuu susista. Hei jos käyn hakemassa meille ruokaa niin on jotain tekemistä ennen kuin äksöni alkaa", sanon ja lähden samantien odottamatta Kyoshiron vastausta. Käyn Vuorilinnan ruokavarastosta hakemassa fasaanin ja palaan takaisin Kyoshirou luoksen ja näytän tälle hieman kauempaa merkin, että valkoinen uros tulisi hieman sivumpaan syömään kanssani, emmekä olisi kaikkien keskellä syömässä. Menen puun alle makaamaan ja odottamaan Kyoshiroa. Repäisen linnun voimalla puoliksi, ainakin suurinpiirtein ja heitän toisen palan viereeni Kyoshiroa varten ja oman palasen jätän tassujeni väliin. Aloittaisin syömisen vasta sitten kun saisin ruokailuseuraa.
"Tule nyt Kyoshiro!" huikkaan vielä urokselle.

Nimi: Meikäläinen

10.02.2018 23:56
Kyoshiro

"Perhanan sudet, aina hankkiutumassa ongelmiin", jupisen ärtyneenä Akamen selvitettyä mitä oli tekeillä. Painelen kynsiäni maahan allani.
"Oikein odotan niiden nirhaamista. .." totean jo kuvitellen kuinka hampaani uppoaisivat niihin saastoihin. .. mokomat lurjukset.
"Miksi ke edes yrittävät kiusata meitä kun tietävät häviävänsä meidän vankan taitomme alla? Vai luulevatko ne tosiaan voittavansa", tyrskähdän ilme vakavana. "Uskomatonta..." päiviteltyäni hetken susien olemattomien aivosolujen mitättömyyttä joku tuuppaa minua sivulta ja heilahdan vähän Akameen päin. Siirrän pistävän ja vähän ärtyneen katseeni tuuppijaan.
"Varo vähän!" ärähdän nuorelle paimenkoiralle, joka on jo kaukana. Puistellen päätäni käännyn taas Akamen puoleen.
"Voisivat vähän varoa nuo nuorukaiset", sanon, vaikka itsekin olen samanikäinen tuuppijan kanssa, tai ainakin varmaan. Enpä minäkään mikään vanhus vielä ollut, hehheh. ..
"Olen jostakin syystä tänään aika hermostunut, johtuneekohan susien luomasta odottuneesta jännityksestä?" kysyin melko retorisen kysymyksen, mutta katsoin silti valkoiseen koiraan ja kiinnitin katseeni pikaisesti tämän ruskeisiin silmiin.

Nimi: Ginweed95

10.02.2018 11:18
Tesshin

Toshimitsu sai otteen suden kyljestä niinkuin olin neuvonut. Susi piti kaulastani kiinni todella kovalla otteella ja sen hampaat olivat uponneet nahkani läpi. Mutta niin minäkin olin tehnyt. Voimani alkoivat huveta, minusta tuntui että sudella oli paljon enemmän voimaa kuin minulla mutta tsemppasin itseäni jaksamaan. Kun Toshimitsu puri sutta kylkeen, se ulisi ja silloin tiesin aikani tulleen. Keräsin kaikki voimani takajalkoihin ja ponnistin niin että sain kaadettua sudet kyljelleen maahan ja susi irrotlti hetkeksi ainakin otteensa. Olisin halunnut kiittää jo nyt Toshimitsua, mutta jos olisin irroittanut otteeni, susi olisi päässyt pakoon. Toivoin Toshimitsun ajattelevan samalla tavalla kuin minä, että nyt tämä susi saisi painua helvettiin ja veisimme siltä hengen. Susi yritti ottaa otetta jälleen kaulastani, mutta vaikutti nyt kovin heikolta. Katsoin sivusilmällä Toshimitsua. "Toshimitsu, pidä sen takaruumista paikallaan kyljestä tai jostain. Teen tälle sudelle armoniskun", ehdotan Toshimitsulle ja pidän otteeni vielä visusti suden kaulalla.

Nimi: Ginweed95

07.02.2018 21:48
Akame

Kyoshiro uskoi voittoomme, koska olihan meilläkin koiria jotka osasivat erikoishyökkäyksiä ja muutenkin vahvoja ja kokeneita sotureita.
"Todellakin voitamme, ainakin sillä asenteella lähdetään taisteluun!" lisäsin keskustelun väliin.
Keskustelumme jälkeen koiria meni ohitsemme Ginin luokse. Koska omasin tarkan kuuloaistin, kuulin väkijoukon seasta sekalaisia sanoja ja ymmärsin että Tesshin sekä Izou olivat vaarassa, sudet olivat hyökänneet ja nyt ylipäällikkö lähetti apujoukkoja. Käänsin katseeni Kyoshiroon joka ihmetteli mitä oikein tapahtui.
"Izoun ja Tesshinin saalistusporukka ovat joutuneet susien hyökkäyksen alaisiksi, ylipäällikkö lähetti nyt lisäjoukkoja sinne", sanoin vaivihkaa tälle ja katselin miten soturit lähtivät nopeasti matkaan. Minua hieman harmitti, että en päässyt lähtemään muiden mukaan auttamaan Tesshiniä sekä Izouta, mutta säännöt olivat säännöt ja Gin oli juuri jakanut meidät omiin ryhmiimme ja minä sekä muunmuassa Kyoshiro kuuluimme kunniallisesti ylipäällikön ryhmään.

Nimi: IceWolf

02.02.2018 20:52
Tsukikage


Jään hetkäksi seisomaamn ja keräämään voimiani. Kun voimani alkavat palautua, alqn katsellä ympärilleni. Kipu selässäni on lievittänyt.
"tulitko taistelemaan vai masemia päälistelemään!?" kuulen yllättäen takaani vieraan äänen. Ääni on matala ja pilkallinen. Käännyn ja nään valkoisen suden takanani. Murahdan ja syöksähdän sutta kohti. Tämä lähtee juoksemaan minusa kohti ja yrittää saada otteen kurkustani. Pommpaan hämäykseksi suden taakse ja tarraan tätä takajalasta. Susi hämmentyy ja lopulta tajuaa minun roikuvan hänen jalassa. *Hah! ei sinua älyllä ole pilattu* ajattelen kun sudi tekee äkkinäisen liikkeen käntyäkseen. Repäsen samallla kovaa ja suden jalka irtoaa kevyesti.
"Mitääh! Sinä likärnen saasta! " susi kiroaa ja syöksyy kurkkuuni kiinni. Viskaan tämän jslan menemään ja isken hampaanii tämän silmään. Susi puurree minua niin kovaa kun jaksaa mutta tämöbn voimat alkaa hiipua. Juuri kun kipu kurkussani alkaa olla sietämätön, suden ote irtoaa ja tämä tömähtää maahan läähtämään. Irroitan otteeni tämö silmästä ja katson sutta pieni hymy kasvoillani.
"Sinöä et todellakaan ole älykkäen yksilö" sanon ja nään kuinka tämän hengitys hidastuu. Vimeisillä voimillaan susi murshtaa minulle.
"Ette te meitä voita" hän ssa köhityksi. Susi lopettshengittämisen ja kuolee. Jaladta lonka revin ifrti valyu vielä verta.

Nimi: IceWolf

02.02.2018 19:26
LydiaJerome kuuli avunhuutoni vaikka en ääntä saanutkaan hirveästi lähtemään. Sudi irroitti ottensa kurkustani ja käänti vihaisen katseensa Jeromeen. Kipu kurkussäni tuntui sietämättömälle. Nousin hitaasti ylös ja horjahdan hiukan. Päätäni alkaa vihloa ja irvistän sulkien silmäni. Samalla kuulen ulahduksen. *Jerome! * hatkähdin ja katsahdin uroksia. Sakemanni oli saanut suden pään maan ja hänen väliin. Pudisten päätäni hetken ja syöksähdän sitten suden selkään. *Nyt ei ole aikaanuolla haavojaan! * ajattelen ja isken hampaani suden nahkaan. Veren maku maistuu suussani. Puren todella lujaa ja repäisen suden selästä nahkaa irti. Susi päästää ilmoille tuskaisen ulahduksen. Keitan tämän selkänahan muualle. Uros potkaisee yllättäen takajalallaan minua rintaan kun en ole varuillani. Ulahdan hiukan sillä suden takakynneyt olivat tosi terävät. Samalla tunnrn pienen kivun takalasssani. Nuori susi roikkuu jalassani ja murisee. riuhtasen takastani ja suden hampaat irtoavat jalastsni. Nappaan tämän nistästa kiinni murahtaen.
"noinko heikko olet?" sanon ja paidkaan suden maahan. Tämän jalasta kuuluu rusahdus ja tämä alkaa ulista. Kävelen nuoren luo ja repäsen sen jalan irti.

Nimi: pixeli

30.01.2018 19:51
Toshimitsu

Meillä oli mennyt jonkin aikaa löytää Tesshin ja muut. Päästyäni paikalle olin nähnyt Tesshinin tilanteen ja hyökämmyt suden kimppuun saaden tämän kauemmas.
Ajoituksei oli suorastaan ollut täydellinen. Tesshin näytti olevan ihan taistelu kunnossa. Uros nyökkäsi kiitokseksi ja heilautin häntääni. Susi oli hieman hämmentynyt äkkinäisestä hyökkäyksestäni, jotenka olin saanut itseni kauemmas. Vedin henkeä, koska matka oli ollut hieman voimia vievä ja jouduin keräämään keskittymiseni. Seurailin kumminkin sivusta kuinka Tesshin hyökkäili suden kimppuun. Valpastuin ja olin samantein valmis, kun uros huusi minulle ohjeen. Ponnistin ja sain melkoisen hyvän otteen kyljestä. Pureuduin syvälle ja pääsin taistelun makuun. Jouduin kumminkin irrottamaan otteeni suden tehdessä nopeita liikkeitä. Etsiydyin kumminkin nopeasti takaisin kylkeen kiinni.
"Et pääse meistä helpolla" murahdin sudelle.
Sivusilmälläni näin muidenkin olevan jo taistelun tuoksinnassa.

Nimi: Meikäläinen

29.01.2018 19:20
Kyoshiro

"Jep", vastasin. Akamelle. "Ei jännitä, todellakin mahtavaa lähteä matkaan." Kuuntelin hänen sanojaan vain puolella korvalla, keskityin muuhun. Nyökkäsin. "Mutta kyllä meikäläisitäkin monet osaavat erikoisliikkeitä, ja meillä on ninjakoirat myös. Uskon voittoomme."
Vaihdoin asentoa ja keskityin ympäristöön. Kului jonkin aikaa, kun alkoi kuulua jotakin ulinantapaista. Joitain koiria liikehti. Joku meni puhumaan Hopeanuolelle. Pomppasin äkkiä seisomaan ja vilkuilin ympärilleni, kun kaikki tapahtui niin nopeasti. Izoun porukka oli lähdössä.
"Mitä ihmettä?" haukahdan hiljaa. Gin huutaa jotakin, koiralauman lähtiessä. Mitä tapahtuu?
"Mitä ihmettä tapahtuu?" kummastelin.

Nimi: Glowe

24.01.2018 19:53
Izou

Malamuutti yllättyi kuinka susi ei paljoa liikahtanut vaikka Izou iskeytyi sen kaulaan kiinni. Tuntui ettei se edes horjahtanut kovin pahasti.
*Tappele sitä vastaan kuin karhua*, Izou neuvoi ajatuksissaan, päästäkseen ensijärkytyksestään ylitse. Eivät sudet olleet voittamattomia, ne olivat vain koiria isompia ja voimakkaampia. Aivan kuten karhutkin olivat. Izou näki Tesshinin iskevän hampaansa kiinni suden kylkeen. Hyvä, nyt susi pysyisi paikoillaan ja Izou voisi repiä sen kurkun auki. Susi oli taitavasti yrittänyt jonkin aikaa saada Izoun irti itsestään, mutta nyt Teeshinin tultua väliin, se ei voinut rimpuilla niin paljoa. Izou iski etutassunsa suden rinnukseen ja oli juuri repäisemässä päätään taaksepäin, ja samalla suden kurkun auki, kun susi löi malamuuttia omilla etutassuillaan, ja Tesshin revittiin irti. Izou tömähti maahan iskun voimasta, ja kieri nopeasti turvaan suden tieltä.
"Tesshin!" Izou huusi, sillä ei ollut nähnyt mitä kogakoiralle oli käynyt. Tesshin näytti saavan avukseen Tosshimitsun. He näyttivät pärjäävän. Izoun ja Tesshinin kiusaama susi hyökkäsi Izouta kohti, mutta Izou loikkasi sen ylitse ja viilsi samalla hampaillaan toista sutta kylkeen.
"Taistelkaa joukolla yhtä sutta vastaan!" Izou ulvoi ympärilleen tovereille, joiden Izou näki painivan susien kanssa. Izou kääntyi kohti omien joukkojen suuntaa ja loikkasi ilmaan. Malamuutti laskeutui suoraan yhden suden päälle, ja painovoimaa apuna käyttäen malamuutti iski hampaansa pudotessaan suden päähän. Susi tuupertui. Se tuskin kuoli, mutta pökertyi hetkeksi.
*Avuttoman vastustajan tappaminen olisi häpeä*, vihoissaan Izou onnistui ajattelemaan edes jotain kunniaa, joten kaulan sijaan Izou iski hampaansa suden toiseen etutassuun ja puri niin että tunsi polkuanturan halkeavan. Toivottavasti se hidastaisi sutta edes vähän, tai saisi sen vetäytymään kokonaan taistelusta. Hukka olisi kyllä kovaa tekoa, jos pystyisi taistelemaan aukinaisen tassun kanssa.

Jerome

Ylipäällikön ulvonta valoi rohkeutta Jeromeen, vaikka eipä sakemanni mikään pelkuri muutenkaan ollut. Sotureiden mukana myös Jerome syöksyi taisteluun. Tumma sakemanni viilsi hampaillaan tietään eteenpäin, mutta pysytteli kumminkin tovereidensa lähellä. Olisi riskialtista ajautua liian erilleen muista, sillä apu ei pääsisi paikalle jos Jerome jäisi kiinni. Sitten Jerome kuuli avunhuudon jostain läheltään. Se oli Lydia.
"Lydia!" Jerome huusi ja pyörähti ympäri nähdäkseen mitä tapahtui. Joku saastainen susi oli Lydian kimpussa! Jerome syöksyi niitä kohti, eikä välittänyt vaikka matkalla joku susi sai repäistyä turkkia sakemannin selästä. Veri valui, ja kirveli, mutta Jerome ei uskonut haavan olevan paha. Jeromen menoa ei kuitenkaan onnistuttu pysäyttämään.
Lydian kimpussa oleva susi näki Jeromen tulevan, ja irrotti otteensa siniharmaasta nartusta.(?) Jerome paiskautui sitä päin, mutta sai otteen vain korvasta. Susi kaatui, niin mys Jerome ja kohta Jerome tunsi hampaat toisen etujalkansa kyynärvarressa. Susi puri vimmaisesti, ja sai Jeromen ärisemään kivusta. Miten Lydian oli käynyt? Miten Jerome pääsisi irti ilman että repisi koko jalkaansa mukana? Jerome mietti, samalla kun keräsi kolme jalkaansa alleen ja nousi seisomaan. Sakemanni puri vimmaisesti suden korvaa ja heittäytyi koko painollaan sutta vasten, saadakseen sen itsensä alle. Onnistui! Suden pää jäi Jeromen ja maan väliin, ulahduksesta päätellen se oli sattunut. Mutta mikä sitkeä pirulainen, se ei päästänyt vieläkään irti Jeromesta.

Nimi: Taku

22.01.2018 21:37
Miu
Lähdin hiukan haikein mielin taisteluun, sillä tiesin etteivät sudet herättäisi minussa sen tunteen, jonka tunsin kun olin joutunut hankaluuksiin. Mutta en aio sen häiritä, paitsi joa joku tuo asian esille! Se jos joku minua ärsyttäisi. Haistelen samalla maata kun jatkan muiden mukana.

Nimi: Ginweed95

21.01.2018 19:18
Tesshin

*Joku on lähellä*, mietin kun kuulen lähestyviä nopeita askelia. Pian joku vetää suden pois kimpustani. *Huh*, huokaisen mielessäni ja nousen jaloilleni. Toshimitsu oli saapunut apuun, hän oli pelastanut minut suden kynsistä. Kiitän katseellani häntä koska en saa sanaa suustani, kurkkussani tuntuu viiltävä kipu. Tunnen miten lämmin veri valuu nyt enemmän rintaani pisin kun olen seisomassa, enkä maassa makaamassa. En ehdi kuitenkaan puhdistaa haavojani vaan menen hyökkäys asentoon ja valmistaudun hyökkäämään uudelleen suden kimppuun. Kyyristyn ja juoksen kohti sutta, kierrän tämän oikealta puolelta ja teen nopean liikkeen ja puraisen tätä rajusti kyljestä ja irrotan otteeni. Kun susi vaikeroi kylkeään, huomaan että tämän keskittyminen on herpaantunut ja hyökkään nopeasti tämän kuonoon ja puren lujaa. Huomaan kuitenkin, että puruvoimani ei ole tällä hetkellä niin suuri kuin yleensä, hengittäminenkin on vaivalloista. Irrotan otteeni jälleen ja siirryn hieman kauemmas. Susi on raivoissaan ja valmiina hyökkäykseen, yritän väistää mutta liukastun ja nousen nopeasti uudelleen ylös. Koitan tasata hengitystäni mutta en onnistu siinä. Susi saa otteen oikealta puolelta kaulaani ja minä isken hampaani suden kaulaan, hänen oikealle puolelleen. "Toshimitsu, pure sitä oikeaan kylkeen samaan kohtaan mihin purin aikaisemmin. Pidän tätä paikalla sen aikaa", sanon kogakoiralle neuvoksi.

Nimi: IceWolf

21.01.2018 11:56
Tsukikage


Toshimitsu oli juuri alkamassa kysyä Tesshiniltä missä nemä ovat kunnes kuulimme viestin. Tesshin kertoi että nyt olisi hätä. Lisääämme vauhtiamme ja etsimme Izouta ja Tesshiniä hajun perusteella.

Lopulta löydämme paikalle ja taistelu on jo käynnissä. Syöksyn laihan mutta lihaksikkaan suden kimppuun joka seisoo minuun selin. Isken hämpääni suden niskaan ja tämä murahtaa minulle. Susi alkaa puistella minua irti ja otteeni lipsahtaa. Mätkähdän maahan srlältäni ja tunnen pistävän kivun. Juuri ku n olen nousemassa susi syöksyy kippuuni ja painaa mnut maahan etutassuillaan. Ulahdamn hiukn mautta puraisen sutta sitten etutassusta niin lujaa kun pystyn. Tämä hypähtää taaksepäin ja iroitan otteeni pompaten ylös. Syöksyn suden kurkkuun kiinni ja tunnen verenmaun suussani. Samalla tunnen kuinka selkään alkaa lämmittää. tajuan selkääni tulleen haavan siitä kun tömähdin maahan kiven päälle. Susi jonka kaulassa roikun tsjuaa egtä keskittymiseni herpaantui jsa iskee hampaansa selkääni. Ulahdan kivusta mutta en päästä irti. Sillä sekummistta nään siniharmaan sakemannin syöksyvän pusikosta tarraten suden niskaan. Älyän koiran olevan Lydia. Susi päästää irti ja yrittää napata Lydian jalasta. Irroitan itsekkin otteeni hetkrllisesti ja menaan syöksyä suden kimppuun. Naaras kuitenkin saa suden kaatumaan ja puree tämän kurkun auki. Susi ulahtaa ja tämän sydän lakkaan lyömästä.
"Kiitos avusta. " Sanon sakemmille ja läähättää.
" Eipä mitään" Lydia haukahtaa ja syöksyy seuraavan yjrin kimppuun.

Lydia


Gin antaa minulle luvan lähteä ja keskee kiireshtiä etten jäisi jälkeen. Nyökkään ja lähden juoksemaan täysiä metsään. Seuraan koirien jättämää hajujälkeä ja tavoitan nämä jo taistelusta. Huomaan Tsukikagen olevan ongelmissa. Suurikoinen susi on onnistunut haavoittamaan urosta ja hyökkään suden kimppuun epäröimättä. Tarraan sutta niskasta ja kaadan tämän maahan. Tsukikage on juuri hyökkäämässä suden kimppuun mutta pursisen silloin suden kurkun auki. Susi ulahtaa kivusta ja kuolee. läähätän hengstyneenä ja tuijotan sutta.
"Kiitos avusta" Tsukikage sanoo ja hymyilen uroksellr.
" Eipä mitään" haukahdamn ja syöksyn toisemn suden kimppuun. Tämä tajuaa että olrn hyökkäämässä ja psinaa minut maahan tassuillaan. Rimpuloin ja yritän purra tämä etutaddua mutta en yletä. Susi murahtaa ja iskde hampaat kurkkuuni.
"Apua! " saan kähistyä toivoen että joku kuulee sen

 

©2018 GingaWorld - suntuubi.com